ÜA43-

212K 5.8K 1.3K
                                    

*Medya Deniz*

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

*Medya Deniz*

***

"Uzatsana Bacaklarını." dedi çimlerin üzerinden kalkıp. "Bu nerden çıktı şimdi ne güzel yatıyordun" dedim bende.

Bahçeye çıkıp yıldızları seyrediyorduk da.Ama neyseki illa içine edicek bir sebep buluyordu Öküz. "Çimlere yatmak yerine senin dizinde yatmayı tercih ederim.Şimdi uzat" dedi.Gülümseyebilmiştim sonunda. Demek çimlere yatmayı benim dizime yatmaya tercih ediyordu öyle mi? Evet.Poyraz beni bir kere daha şaşırtmıştı. Bağdaş kurduğum bacaklarımı uzatıp başını aldım ve koydum bacağıma.Keyfi yerine gelmiş olmalı ki gözlerini kapatarak gülümsedi.Bende ellerimi arkaya dayayıp destek alırken yeniden aşinası olduğum sesi duymuştum. "İyi ki varsın..." yine gülümsemiştim.

İyiki vardım.
İyi vardık..

"Sende iyi ki varsın.. Poyraz.."

"Burda Aslanım demen gerekmiyor muydu."

"Bilmem aklıma ilk adını söylemek  geldi.

Ellerimi arkamdan çekip silkeledim ve Poyraz'ın saçlarına koydum.Yavaş yavaş oynamaya başlarken o koku...Burnuma kadar ulaşmayı becerebiliyordu.

"Bende sana eskisi gibi Şirine desem?"

"Aklından bile geçirme Poyraz.

" o zaman sende 'Poyraz' denen o kelimeyi kullanma  ufaklık..

Adı Poyraz değil miydi?

"Ufaklık ne ya..?" dedim şaşkınca. Ufaklık değildim ben. Koskaca Tıp fakültesi okuyan kızdım.

"E işte anla artık neden dediğimi." dediği anda dizlerimi geri çektim."Öküz..." salaktı bu herif.Hemde katıksız salak.Ya da malda olabilir.Şu anı bozdu ya pes diyorum artık.Aslında bi dakika.Ben niye kızıyorum ki? Klasik Poyraz değil miydi işte.

Başını sinirli bir şekilde kaldırdı ve gözlerini bana dikti.Beni ittirdiği gibi çimlere doğru uzanırken ağzımdan küçük bir çığlık çıkmıştı. Bu herif kendini ne zannediyordu böyle!?

"Seni yolarım oğlum...!!

Ellerini başının altında birleştirip "Yolsana hadi?" dedi.Madem Poyraz bey bu kadar meraklıydı...Anladım ben oyun istiyordu bu salak!!

Yanağına bi tane tokat geçirip saçını çektim ve geri çekildim. "Hassiktir!! Deniz!!" diye bağırınca ayağa kalktım."Ne lan ne!! Bunu sen istedin." benimle birlikte ayağa kalkınca dil çıkartıp koşturmaya başladım.Arkamdan koşarak geldiğini hissedebiliyordum o yüzden daha da hızlanmaya başladım.

Kesin beni yakalayacaktı bu kesin..

"Kaçma gel lan buraya!!"

Oha!! Dedim kendi kendime.Eli kolumu nasıl kavramıştı bi ben görmüştüm herhalde.Poyraz'ın uçma yeteneği vardı Herhalde. Ne ara yakalamıştı bu beni!?

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin