ÜA-TANITIM

815K 14.5K 3.2K
                                    

(Yukarıda Tanıtım videosu var.Olmadı da açılmazda bölüm 48'de bulabilirsiniz..izlemenizi israrla istiyorum... )



Adım gibi Denizim ben.Bu 20 yaşıma kadar gelmiş kendi sularımın maviliklerinde boğulan.Saftım ben.Bu dünyadaki en saf en masum kızıydım hatta.Aşkı bilmeyen bir nevi kelime anlamını bile bilmeyen çaresiz bir kız.Ve en kötüsü.Annemle babamın en kötü anlaşmazlıkları.Aralardım her gece odamın kapısını.İster istemez duyuyordum bir şeylerin kırılma sesleri ve bağırışları.Babamın haykırışları annemin ağlayışları..Hatırladıkça akıveriyor gözlerimden bir damla yaş.Uçuyor sonra hayallerim.Nefret ediyorum sonra tıp okuduğuma.Kelimeler yağdırıyorum okumayacağıma dair.Moralim bozuldukça da Üniversitemi aksatıyorum.Hayatın karşıma neyin zorluklarını çıkaracağını bilmiyorum.Anlıyorumki çoktan siyah olmuş hayatım.Saftım ya doğru. Derslerimin dışında hiç bir şeyi bilmeyen.Niye normal değildi ki hayatım? Niye illa ünlü tanıdık bir iş adamın kızıyım niye normal bir apartmanda değilde gösterişli bir villada oturuyorum.?

Şu an anne ve babam ayrı olsalar bile hayatıma devam ediyorum.Annem Ender soysal.O ise kesintisiz bir şekilde moda şirketini devam ettiriyor..Ama o gün öyle bir karar almıştı ki bir kez daha yıkıldığımı anladım.Bir kez daha hayat denen basit bir yaşantımda olduğumu hissettim.

Bir kez daha hayat denen basit bir yaşantımda olduğumu hissettim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.





********

Tanıtımı beğenmişsinizdir umarım.Bu benim 4. Kitabım.Umarım bunda da başarılı olabilirim....İlk bölümlerde biraz acemiyim.Okuduktan sonra bırakmazsanız sevinirim.İlerledikçe duygular da artacaktır...

Okuyucu çoğaldığında yeni bölüm gelecek.Haberiniz olsun.

Simdilik hoşçakalın..;))

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin