ÜA31-

235K 7.7K 2.2K
                                    

*****

Kapının kulubundaki elini yavaşça çekerek bana döndü. Masum bakışlarımı fark ettiğinde ise kapıyı kapattı."Yanında kalayım öyle mi?" Başımla onayladım...

"Rüzgarlı havalardan nefret ederim.."

Bas Basya korkuyorum desene Deniz..

Ellerini yanaklarıma koyup dudaklarıma kapandı.Yavaş hareketleriyle birlikte sırtımı duvarla buluşturunca bu sefer dudaklarını köprücük kemiğime götürdü..Oraya da alev gibi yanan dudaklarını bastırdıktan sonra gözlerimin içine baktı...

"Ceylanım..."

"Aslanım..."

Ellerimi saçlarına götürüp inledim.Boynumu dişlemeye başlamıştı yine.İçimdeki hayvanat bahçesi ayağa kalkmıştı her zamanki gibi.Filler,aslanlar,su aygırları,yaban domuzları... Hepsi bi anda koro halinde bağırıyorlardı içimde.Sırtım bi anda duvarla bağlantısını kesmişti.Onun yerine yumuşak sıcak eller gelmişti..."Yanıyorum..."diye fısıldadım boynumu yana eğerek..

Tükeniyorum..

Dudaklarını cekip "Beraber yanalım..." dedi..."Benimle yan Deniz.."

Seninle yanmaya hazırım Bulut..

"Birlikten kuvvet doğar öyle değil mi?" 32 dişimi göstererek güldüm.

Birlikten kuvvet doğar..

"Doğsun o zaman.." dediğim gibi yeniden dudaklarıma kapanması bir olmuştu."Ellerime mukayet olamayabilrim dikkatli ol" uyarcı ses tonuyla konuştuktan sonra tekrar dudaklarımı öpmeye devam etti.Elleri eteğimin altından yavaşça baldırlarıma gittiğinde dilini ağzımın içine soktuğu gibi sıktı baldırlarımı...Bu sefer sadece ben değil ikimizde sesli çıkan garip sesimize engel olamamıştık.

Umarım Annemler duymazdı....

Yoksa Poyraz da bende biterdik.

"Hem bedensel hemde kişilik olarak benim olduğunun kanaatine vardım." diyerek yatağa doğru yönlendirdi beni..."Yani senin miyim?" hafifçe gülüp "Evet.Benimsin." dedi.
















(Multi Deniz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Multi Deniz.)

"pijamalarını giymelisin artık" dedi ellerini önümdeki fermuara götürürken.Yavaşça açıp deriyi üzerimden itip vücudumdan süzülüşünü izledi...Sadece takım siyah iç çamaşırlarımla kalınca derin bir nefes aldı... "Harika görünüyorsun...Ama ne yazık ki kendimi tutmalıyım.Biraz daha büyümelisin Maviş."

Daha ne kadar büyüyeceğim?

"Eğer şu an karşında çırılçıplak kalsaydım ne yapardın?" hiç utanmadan sıkılmadan sormuştum bu soruyu...Kendime hayret ederken Poyraz'a bakmak için baya çaba sarf ediyordum.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin