ÜA60-

139K 5K 623
                                    

4 gün sonra

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

4 gün sonra....

Simge ağzına attığı peyniri bir kaç kere çiğnerken ben karnımı tutmuş sıcak çayımı yudumluyordum.Esin ise sandalyeye yayvan bir şekilde oturmuş elindeki dergiyi karışıyordu."Bence bi test yaptıralım." Başımı kaldırdığım gibi Simgeye baktım.Test derken hamilelik testinden bahsediyordu.Bu son 4 gün içerisinde iyice şüphelenmeye başlamıştım.Miğde bulantım,adet düzensizliğim en iyisi de başımın dönmesi.Hakikaten şüphenilenecek durumlardı. "Bilmiyorum.Korkuyorum aslında." Çayımı masaya bırakıp bu sefer bütün kollarımı karnıma sardım.Hafifçe havuzun üstüne düşen yağmur çiselerine baktım.Hava yağmurluydu.Allahtan bu gün cumartesiydi de gitmemiştik hastaneye.Bizde böyle ansızın gelen Esin ve Simgeyle haftasonu kahvaltısı yapalım demiştik.Bu kapalı hava da ne iyi gidiyor ya kahvaltı yapmak.

"Simge haklı Deniz.Bunda korkulacak bir şey yok.Hem sende şüpheleniyosun işte."

"Tamam ya ben hallederim.Şey yapmayın siz." bu bebek konusu ne zaman açılsa heyecanlanıyordum ben.Bi de gerçekten hamile olduğumu öğrenirsem iyice depresik ergenlere benzeyecektim.

Bi de gerçekten hamile olduğumu öğrenirsem iyice depresik ergenlere benzeyecektim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Simge👆👆👆👆👆👆👆)

"Günaydın kızlar..." annemin sesiyle birlikte derin düşüncelerimden çıkarken yaslandığım sandalyeden sırtımı çekerek kahvaltımı yapmaya devam ettim.O sırada da anneme gülümseyip "Günaydın.."dedim.

"Ender teyze Deniz varya..." cümlesini tamamlamadan hafifçe eğilerek yüzünü buruşturduğunda Esin'e anlamsız bakışlar attım.Ağzını sessizce oynatıp 'söyliycek' dediğinde yeni yeni anlamış olmalıyım ki gözlerimi devirdim. Simge bu.Daha hamile olmadığımı bile bilmezken o önden davranıp söyleyecekti. Annem hala daha soru işaretli bir şekilde ellerini sandalyeye dayadı ve kaşlarını çattı.

Eh yani Simge bok ettin!..

"Yok bi şey annecim o ne dediğini bilmiyor gel sen otur." Yanımdaki Sandalyeyi yavaşça çektim oturması için.Dayanamayıp dudaklarıyla dilini ıslattı ve yanıma oturdu.Ben Simgeye tekrardan öldürücü bir bakış atarken o Esin'e parmağını sallayıp "ayağıma vurmak neymiş göstericem sana" gibisinden bir şeyler gevelemişti hemen.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin