ÜA62-

145K 5.1K 771
                                    

Hadi bakalım başlıyoruz sjsj

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hadi bakalım başlıyoruz sjsj

İyi okumalar...

"POYRAZ BEN HAMİLEYİM!!"

avazımın çıktığı kadar bağırmakla meşgulken,o sadece elimi tutup "He yav he! Yürü" deyip elimi sıkıca tutup beni de arkasından sürüklemeye başlamıştı.Bir kaç dakika farkına varması için zaman tanıdım.Birden hiç beklemediğim bir şekilde durup bana hızla dönerken "Ne diyon lan sen!?" deyip gözlerini kısmıştı.

Ve bingoo!

"Baba oluyon lan baba! Hala daha anlamadın !?" deyip ardından bir sevinç kahkahası atıp boşta olan elimle omzuna hafifçe vurdum.

Gözleri bir kaç kere karnımda,yüzümde sonra tekrar karnımda gidip gelirken şokun etkisinde olduğunu biliyordum.İlk başta bende böyleydim çünkü.

"Dünyadan Poyraz'a!!" deyip elimi yüzünde gezdirdim.Dümdüz robot gibi bana bakıyordu. Hadi ama.Artık bir mimik vermesi gerekti.

"Ha-hamile.?...." deyip parmağıyla beni işaret ederken başımı hızla salladım.Şu an yeni yeni konuşmayı çözmüş bebekler gibiydi.

Birden ağzını sonuna kadar açıp elimi bırakırken yere hafifçe eğilip "BABA OLUYOM LAAAAANNN!!!!" diye bağırmasıyla ellerimi bir çocuk gibi çırpıp yerimde zıpladım.Tabiki de diğer baba olan adamların gibi yaptığını yapmıyordu.Şu an Poyraz'ın yaptığını hiç kimse cesaret edip sokağın ortasında bağıramazdı.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin