ÜA42-

193K 6.3K 1.3K
                                    

(Multi Deniz)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Multi Deniz)

*Medya Poyraz,Gökhan ve Semih..*

Sabahın ışıklarına gözlerimi açarken sıyrılmış bluzumu aşağı çekiştirerek iyice gerinleşmiştim.Bedenimi yuvarlayıp yüz üstü bir pozisyona geldiğimde saate bakmak için elime telefonumu aldım.Hala daha hastalığın kalıntılarını vücudumda hissetsem de bu gün hiç bir şey keyfimi bozamayacaga gibi geliyordu. Keyfimin bozulmamasının sebebi her ne kadar saçma olsa da aslında nedeni Poyraz'ın akşamki sevgilim adlı kelimesiydi.Aklıma geldikçe kızarıyordum.İnanabiliyorsanız inanın.Çünkü Poyraz bana kendi ağzıyla sevgilim demişti. Aptal aptal sırıtmaya başlarken Alev cadısı geldi yine aklıma. Poyraz asla ona Sevgilim ya da Sarışınım gibi lakaplar kullanmamıştır allah bilir.Bu yönden şanslıydım.

Bir başka konu ise Okullar açılana kadar annemin şirketiyle ilgilenecektim.Tambir iş kadını edası...Annem bana dün yemekte sohbet ederken bir kaç günlüğüne yurt dışında olacağını  ve Lara'yı da bana emanet etmek istediğini söylemişti.Kabul ettim.Her ne kadar ilgi alanım Tıp olsa da sonuçta bana emanet edilen bir yere sahip çıkmam isteniyordu.Tabi işin içinde Rüzgarın annesi Neşe hanımda vardı.O da sağ olsun şirketin ortaklarındandı.Tabi bir kötü yönü daha vardı.

KORAY!!!

biliyorsunuz kurbağa çenesi gibi 'vırak  vırak!' öttüğü için e sonuç olarak benimde orası cehennemim  oluyordu.Bunun için gerekli önlemlerimi almaya şimdiden başlasam iyi olurdu sanırım. İlk önce bedenimi en son ise başımı kaldırıp  yatakta doğruldum ve banyoma ilerlemeye başladım. Bu sefer banyo kapımı kilitleyip saçımdaki tokayı çıkararak suyu açtım. Üstümdekilerden kurtulup suyun altına yerleşince  güzelce duş almaya başladım. İşim bitince havluma sarılıp çıktım ve kurulanarak iç çamaşırlarımı giydim.Poyraz evde olmaması benim için iyi bir avantajdı.Kim abisinin ya da sevgilisinin giyeceği şeye karışmak onun zırvalıklarını dinlemek isterdi ki? Hemen üzerime koyu renk dar yırtık bi kort,onun üstüne salaş bebek mavisi bir gömlek,ayakkabı olarak da yüksek topuk siyah stilettolarımı giyip gömleğimin kollarını dirseklerime kadar sıyırdım.Düğmelerimin 3'ünü de açtıktan sonra Poyraz'ın bana verdiği kolyeyi bir kez daha boynumda  düzelttim ve dalgalı saçlarımı salarak uygun bir çanta alarak nihayet odadan çıktım.

Düğmelerimin 3'ünü de açtıktan sonra Poyraz'ın bana verdiği kolyeyi bir kez daha boynumda  düzelttim ve dalgalı saçlarımı salarak uygun bir çanta alarak nihayet odadan çıktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin