7.kapitola-Vášeň, flirt a k tomu všetkému metlobal...

12.6K 691 182
                                    

James:

To bol sen?! Toto bol iba sen alebo realita?! Toto nie je možné. Nie je to možné !

Ako som kráčal, vlepil som si poriadnu facku.

Nie. Nespím. Som hore. Ani som nepil. Toto sa teda muselo fakt stať!

Wolf ma pobozkala. Wolfie Malfoyová ma pobozkala! Merlin a teraz nebola pod vplyvom alkoholu, nápoja lásky, ani nám nešlo o život!

Toto je môj najkrajší deň v živote!

,,Ale, ale! Mladý James Potter. Čo si taký vyškerený?" zastavila ma Tučná pani.

,,Dobrý večer, madam!" srdečne som pozdravil.

,,Vtom musí byť nejaký žart!" nedôverčivo si ma premerala.

,,Žart ?! Nie. Dievča." zavrtel som hlavou a povedal heslo. Tučná dáma ma ohúrene pustila dnu.

Vbehol som do izby a zvalil sa do perín, pričom si blažene vzdychol. Prstom som sa jemne dotkol pier. Stále som cítil jej bozk. Toto bol, ale iný bozk. Dravý a šialene vášnivý. Chcela ma! Možno si to ani neuvedomovala, ale túžila po mne. Mal som ju schmatnúť, vbehnúť s ňou aspoň do tej poondiatej súkromnej spoločenky, na gauč a dovoliť pocitom, aby získali nad nami kontrolu. Slová by boli zbytočné... Ách!

,,James? James!" ozval sa jemný hlas. Otočil som sa a otvoril oči.

,,Wolf!" vydýchol som prekvapene, ,,Čo tu robíš?"

Wolfie predo mnou stála bosá len v sexi červenej nočnej košieľke s čiernou čipkou. Uvedomuje si, že som pred ňou?

,,Za všetko môžeš ty!" obvinila ma.

,,Ja? A za čo?!" zamračil som sa.
,,Nemôžem na teba prestať myslieť. Ja viem, že ty nie, ale ...merlin, milujem ťa!" zahryzla si do pery a odvrátila tvár.

Posadil som sa a schmatol ju do náručia, pričom som ju nástojčivo pobozkal. Vzala mi tvár do dlaní a bozk mi opätovala. Ľahol som si a ona so mnou. Rukami som jej blúdil po tele. Hmatom som zistil, že moja vlčica nemá podprsenku. Dračica jedna!

,,Milujem ťa!" šepol som oproti jej perám.

Usmiala sa a opäť ma pobozkala. Jej vlasy ma jemne šteklili na tvári. Usmial som sa popri bozkoch a prevalil sa s ňou, takže sa ocitla podomnou.

,,Si taká nádherná!" šepol som a začal ju bozkávať na krku.
Wolfie zavzdychala a štíhlymi prstami sa mi hrala s vlasmi. Ja som rukami blúdil po jej tele. Dlaňami som jej láskal stehná a keď som jej stisol zadok, nahlas vzdychla moje meno. Vedel som, že ju privádzam do šialenstva, no bolo to vyrovnané. Ona ma mučila dosť dlho.

Perami som našiel tie jej a venoval som jej dlhý a vášnivý bozk. Rukami som našiel lem košieľky a trošku ju povytiahol. Pýtal som si tým dovolenie na pokračovanie a ona to pochopila. Jednou rukou našla tú moju zvedavú a trošku si povytiahla spomínanú látku.

,,Si si istá, že som ten vyvolený, ktorý ťa môže preskúmať?" poškárlil som ju a perami sa jej obtrel o uško. Slastne vzdychla a ja som sa šibalsky usmial. Zopakoval som to a ona my nechty zaryla do kože.

,,Len ty!" zavrčala mi dráždivo do ucha. Zachechtal som sa a už to nevydržal. Strhol som z nej tú sexy košieľku. Wolfie mi pomohla z trička a pohrávala s nohavicami. Ja som jej prechádzal po jej nádhernom tele a rukou jej zašiel do nohavičiek, na čo blažene vzdychla.

,,James!" zapriadla.
Bozkával som ju a hladil, keď sa opäť ozvalo moje meno, ale teraz vzdialene.


,,James, ty idiot! Zavolám Wolfie a tá ťa stopro prebudí!"

Seriously, Potter?! {Harry Potter, next generation}Where stories live. Discover now