2.kapitola-Vysvetlí mi niekto chlapčenské správanie ?

12.3K 740 170
                                    

Wolfie:

Pri večeri som takmer schytala infarkt ! Die ?! Die je čarodejnica ?! To vážne ?! Pochybujem, že o tom vedela, skôr ako jej prišiel list. Wow. Dúfam, že sa mi ju podarí zachytiť. No, dnes asi ani nie. Vôbec som si ju medzi prvákmi nevšimla !


Chcem si vybaliť a ľahnúť a len spať a spať. Arg a to je zajtra škola ! Dúfam, že veľa roboty ako hlavná prefektka mať nebudem. Predsa len sú tu ešte prefekti v jednotlivých fakultách. Ja a Al na to len dozeráme, či ? Však sa uvidí.

Najviac ma mrzí, že nebudem v jednej izbe s Val a Kate. Bude mi chýbať náš babský večerný pokec. Mno, zajtra po škole sa stretávame u mňa a všetko rozoberiem. Dnes, DNES som sa dozvedela, že Val má chalana. Koho ?

Môjho bratranca Cama Zabiniho ! To vážne ! Kedy sa tí dvaja dali do kopy ? Ach, už viem. Keď som trčala v psychopatickej hre, ktorú vytvorila moja idiotská príbuzná. Čo som komu urobila ?

A tiež som zvedavá na Kate a Freda. Spali spolu ! Tým spali, nemyslím, ako ja s Jamesom v jednej posteli, spali-spali...(merlin, divnejšie to už neznie ?!), ale Kate s Fredom spala, merlin skrátka sa to stalo ! Chápeš, že ?


No a keď sme už pri tom, čo to krucinál, malo v tom vlaku znamenať ?! Zbláznili sa tí dvaja ?! Však nám tam predviedli striptíz ! Blázni, ale úplní ! No, aspoň je James opäť vo svojom živle a mňa z tých jeho úchylných chúťok vynechá.

Teraz, úprimne, neviem, či mi to vadí, alebo naopak ma to teší. Je pravda, že James je šialene sexy, no a...Sakra ! Myslela som, že tieto myšlienky som raz a navždy pochovala ! Je to sukničkár ! Sexy sukničkár, ale stále sukničkár !

No, stále myslím na ten súd. Ak by jeho otec prišiel o pár sekúnd neskôr, našiel by nás bozkávať sa ! To, že by k tomu došlo, je desivo pravdivé a nerada to priznávam, ale aj vzrušujúce ! Merlin !!! Wolfie spamätaj sa !!!! Kruci, spamätaj sa !

Dobre, zase mám menší výpadok ohľadom Jamesovho sexepílu. Áno, James je pekelne sexy, ale to nič neznamená. Neroztápam sa preto...Toto tu už bolo a prežila som. Prišlo, odišlo.

Ale vtedy ti nepreviedol striptíz !

Ja tom moje hormonálne ja nejakým zázrakom vyhubím ! Vtedy som uvažovala tiež nad bozkom a... a zvrtlo sa to na myšlienky....och ! Teraz som uvažovala nad polonahým Jamesom Potterom !

Psychiatra ! Chcem psychiatra ! Zbláznila som sa !

Raz-dva-tri a koniec ! Nádych a výdych !

Merlin sedí predo mnou a ja... ! Vrrrrr !






,,Hej, Wolf ! Si tu ?" zamával mi zrazu pred nosom môj votrelec v hlave.

,,Čože ? Uhm, jasné !" zažmurkala som a cítila, že sa červenám. Krupica !

,,Ale, zase nejaké hriešne myšlienky ?" musel rypnúť. Trafil, klinec po hlavičke !

,,Čo sa staráš ?" odbila som ho a hodila po ňom koláčik, ktorý som mala pôvodne v úmysle zjesť. James sa rozosmial a ja som mala po ňom chuť hodil kalich, z ktorého som sa chcela napiť. Alebo hocičo iné.

Miesto toho som si odfrkla a priložila si kalich k perám, aby som sa konečne napila, lebo už som fakt bola smädná, keď....

,,Dúfam, že ja som ten, čo ti pomotal hlavou." uškrnul sa a ja som vyprskla tekvicový džús priamo pred seba. James so smiechom vyskočil a jednoduchým kúzlo si miesto vysušil. Kate pri mne zjačala a Valeria sa taktne len chichotala, za to James vyprskol do smiechu až sa chytal za brucho. Merlin, pomôž mi !

Seriously, Potter?! {Harry Potter, next generation}Where stories live. Discover now