63. Bölüm - Masal

6.5K 312 29
                                    

Merhabalar ORTAKLARIM! Yeni hikâyemin yeni bölümlerini tam gaz yayımlamaya devam ediyorum. Sizleri de bekliyorum!

Bu bölümün ithafı 'elemlileydi' ye gidiyor ;) :*

Keyifli Okumalar Ortaklarım!

Unutma, geçmiş masal, gelecek hikâye, bugün ise gerçektir.

"Ve sonsuza dek mutlu yaşadılar." Diyorum, Periye anlattığım masalın sonuna gelirken

Bir masal daha bitti, teşekkürler kahraman.

"Sonu mutsuz olan hiç masal yok mu ortak?"

"Olmaz mı bir tanem, var tabi ki, sadece biz onlara 'masal' değil 'hayat' diyoruz."

"O zaman bir tane de hayat misali masal istiyorum." Diyor Peri yorganın içinden yanıma doğru kayıp kafasını göğsüme yaslarken.

"Saat geç oldu bebeğim, bugün hepimiz çok yorulduk, yarın anlatsam olmaz mı?"

"Ya ama sen babamla birlikteydin. Babam seni hiç yormamıştır. Lütfen!"

Elleriyle yanaklarınızı avuçlayan ve kafasını yere eğip dudaklarını büzen küçük bir kızın isteğine kim 'hayır' diyebilir ki?

"Ah, ben seninle ne yapacağım böyle, bu kadar kolay kanmamalıyım sana!" diyorum Perinin saçlarına minik bir öpücük bırakırken "Hmm, biraz bugünden olsa birazda geçmişten olsun o zaman?"

"Ya gelecek?"

"Geleceğimiz şu an biri tarafından yazım aşamasında." Diyorum gülerek.

"Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde Periler diyarında çok tatlı bir kız yazarmış. Babası Periler diyarının kralı annesi kraliçesi kendisi ise bu diyarın prensesiymiş. Prenses ve ailesi herkes tarafından çok sevilir ve saygı görürmüş. Özellikle herkes prensesi çok severmiş. Etrafına neşe saçan bu prensesi bazıları çok kıskanır keşke bende onun kadar güzel kalpli ve iyi bir olsaydım dermiş. Dünyada eşi benzeri bulunmayan bu kızın bir de düşmanları varmış. Daha doğrusu bu küçük kızın değil kral ve kraliçenin düşmanlarıymış. Fakat kral ve kralın en büyük zaaflarının kızları olduklarını bildiği için hep onun üzerinden kurarmış planlarını. Kral, düşmanlarını biricik kızından uzaklaştırmak için her yolu denermiş ama düşmanlarının elindeki büyük koz karşısında hep eli kolu bağlı kalıyormuş."

"Wow, düşmanların da büyük bir sırrı mı var yoksa kralın? Ay yoksa düşmanla mı aldatmış karısını önceden? Ay bu ne biçim hayat misali masal?!"

"Hahaha, bu kadar çok hayattan dizi izlememelisin prenses! Ama bir bakıma birazcık doğru" diyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum. "Ailenin düşmanı prensesi kaçırmaya çalışıyor, arada ona ulaşıp aklını karıştırmaya çabalıyormuş ama buna kraliçe izin vermiyor, elinden geldiğince kızını koruyormuş. Bir gün kral ve kraliçenin konuşmaları şöyleymiş;

"Kralım? Düşmanlarımızla ilgili bir haber mi var?"

"Durmak bilmeyecekler. Hiçbir zaman savaşmaktan ve yenilmekten vazgeçmeyecekler. Kızlarını bu kadar seviyorlardı da neden şimdi onu almak akıllarına geldi? Sana, size zarar vermeye kalktılar. Seni öldürmeye çalıştılar."

"Onları da mı öldürecektiniz yani? Kızınızın anne ve babasını mı öldürecektiniz? Bu siz değilsiniz kralım."

"NE!" diyor Peri aniden yerinden kalkıp ellerini ağzına götürürken. "Prensesin anne ve babası düşmanları mıymış yani?! Vay canına ortak, çok iyi bir hayat misali masalmış! Daha sonra.."

Ya Sen Olmasaydın? (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now