36| O Kına Gecesi Olacak!

9.3K 250 10
                                    

Bölüm yeni düzenlemeler ve eklemeler ile yenilendi.

22.06.2017

•°•°•°•°•°•°•°•°•°

"Ahh! Ya şu iğneyi vücuduma batırmayı kes!"

"İğne falan batırmıyorum Yağmur.. Kıpır kıpır yerinde duramıyorsun ki, sen kendin batmasını sağlıyorsun iğnenin.." 

"Canımı acıtıyorsun çünkü, bende ondan kıpırdanıyor olabilir miyim acaba?"

"Kilo aldığın için kapanmıyor ve bundan dolayı canın yanıyor olabilir mi?"

Allah'ım al canımı kurtulayım bu eziyetten..  "Ahh yeter kızlar! Başımın etini yediniz sabahtan beri bir biriniz bağırıyor bir biriniz!"

Yağmur, Melis'in iğne olan ellerinden kurtulup bana doğru dönüyor. "Ama canımı acıtıyor Zey!

"Kilo almış ne yapabilirim? Almasaymış!" çömeldiği yerden ayağa kalkıp ellerine beline koyuyor. "Ben mi yedirdim gecenin ikisinde kurabiyeleri?"

"Sen geceleri beni mi takip ediyorsun? Ayrıca yerim yerim sana mı soracağım? Sende geçen gecenin birinde evde ki son çikolatayı yedin bizim uyuduğumuzu sanarken!"

Benim tüm bunlardan niye haberim yok? Evde ki abur cuburları gece gece sadece ben yiyorum zannediyordum! Bir dakika bir dakika.. Heyy o son çikolata benim hakkımdı!

"Beni takip mi ediyorsun diyene bak! Asıl sen beni takip ediyorsun demek ki!" diyor Melis az önce ki şekilde yere geri çömelip Yağmur'un elbisesini ayarlamaya çalışarak.

Allah'ım sabır! Bunlar ben evlendikten sonra birbirlerini uykudayken boğarak öldürmeseler bari.. Yada kahvelerine zehir falan atmasalar! Üstlerine kezzap atmak da bir seçenek olabilir. Gerçi ben olsam testereyle dilimler haline getirip akşam yemeğinde yemeyi tercih ederdim! "Kızlar size bir kez daha susun demeyeceğim! Melis sende 'Ben hallederim' dediysen halledeceksin Yağmur'un kıyafetini.. Yağmur sende Melis'e kıyafetini düzelttiriyorsan sesini çıkarmayacaksın! Anlaşıldı mı ?"

İkisi de şaşkına dönmüş şekilde çenelerini kaparken başlarıyla da onaylıyorlar. "Tamam.." 

Her ne kadar şuan ki hallerine içten içe gülsem de dışarıdan çok ciddi gözüküyorum.  "Aferin." 

Ee sonuçta azıcık tartışmadan durmayı öğrensinler ama dimi ? "Zeynep kapı çalıyor! 10 kez daha söyleyeyim mi? Yoksa gidip açacak mısın?"

"In kız dıhı sıylıyıyım mı yoksa ıçıcık mısın?! Nınını çok komik! Bana laf yapacağınıza şu kıyafeti halledin!" Merdivenlerden hızla aşağıya inip kapıyı açıyorum.. "Aa hoşgeldiniz.." diyorum karşımda duran Can ve Barış'a sarılarak.. "Kerem nerede?"

"Arabayı park ediyordu, gelir şimdi.. Melis yukarıda mı?"

Başımla onaylayıp gülüyorum. "Evet.. Yağmur'un kıyafetinde ufak bir sorun çıktı onu halletmeye çalışıyorlar." hala karşımda dikilmeleri üzerine devam ediyorum. " E hadi yukarı çıkın kırmızı halı mı sermemi bekliyorsunuz? Bende Kerem'i bekleyeyim.."

Barış ve Can yukarıya çıkarken bende kapıdan içeriye giren Kerem'e sarılıp dudağına öpücük bırakıyorum. "Sevgilim hoşgeldin.."

"Hoşbulduk güzelim, ne yapıyosun?"

"İyi sabahtan beri kızların bağrışlarını dinliyorum." hafif duraksıyorum. "Yağmur bizim düğün için elbise almıştı ama kilo aldığı için arkası kapanmadı, Melis'te onu yapmaya çalışıyor ama bir Yağmur bağırıyor 'canımı acıtıyorsun' diye bir Melis bağırıyor 'kilo almışsın ne yapıyım' diye.. Bende öyle bakıyorum..

İŞ ARKADAŞIM (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin