1| Aramıza Hoşgeldin

40.8K 868 87
                                    

Bölüm yepyeni eklemeleri ve düzeltmeleri ile yenilendi.

28.06.2016

                                                                             ****

Zeynep'in ağzından ;

Ve yine şu  lanet olası alarm.. Hayır yani anlamıyorum ki şu erken kalkıp işe gitme olayını kim çıkardı acaba ? Böyle bir şeyi neden düşündü ? Hadi o düşündü çevresinde ki insanlar neden kabul ettiler ? 

Alarma daha fazla dayanamayıp yatağımdan kalktıktan sonra, çok büyük olmayan villamızın üst katında ki banyoya ilerlerken ilk Yağmur'un sonra da Melis'in odasına bakıyorum ve tahmin ettiğim gibi ikisi de horul horul uyuyor. 

Banyoya girip ayanın karşısına geçtiğimde, şişmiş gözlerim, kabarmış saçlarımla kendimi gerçekten öyle mutlu (!) hissediyorum ki anlatamam!

Neyse ki kendime biraz çeki düzen verip elimi  yüzümü yıkadıktan sonra kızları uyandırmak için öncelikle Yağmur'un odasına girip yatağının başına oturuyorum. "Yağmur hadi uyan.."

"Neden ama Zeynep ya.." diyor gözlerini açmak bir yana üstünde ki çarşafı daha da yukarıya çekiyor.

"Çünkü canım hepimiz çalışıyoruz ve işe gitmemiz lazım hadi daha kahvaltı hazırlayacağız zaten." diyorum ama uyuduğundan hiç birisini duymadığına o  kadar eminim ki çareyi üzerinde ki çarşafı çekmekte buluyorum. "Ya Yağmur hadi ya.."

"Hıı?"

"Asıl sana 'hıı'.. Uyan artık ya bıktım sizin şu sorumsuzluğunuzdan, ben her sabah sizinle uğraşmak zorunda mıyım?!" diyorum bir anda ciddi bir ses tonuyla konuşmaya başlayarak.

Yağmur yavaş yavaş gözlerini açıp bön bön yüzüme bakıyor. "Off Zeynep of, tamam uyandım."

Bir de 'of'luyor.. Aa bana da yazık günah canım! "Hemen o yataktan çıkıyorsun.. Melis'in odasına geçip onu da uyandırdıktan sonra aşağıya mutfağa yani benim yanıma geliyorsunuz." diyorum oturduğum yerden kalkıp kapıya ilerlerken.

"Ama Zeynep.."

Sözünü kesercesine -hala sırtım dönük şekilde- elimi havaya kaldırıp bahanelerine son veriyorum. "Aması maması yok ben o sırada kahvaltıyı hazırlamaya başlıyorum sende Melis'i uyandırınca yardım etmeye aşağı iniyorsunuz beş dakikanız var. Anlaşıldı mı ?" 

"Anlaşıldı.."

"Güzel !"

Odadan çıktıktan sonra merdivenlerden aşağı inip mutfağa giriyorum.Kızlar benim kreplerimi çok sevdikleri için krep yapmaya karar vermemle birlikte buzdolabından çıkardığım üç yumurtayı bir kapta çırpmaya başlıyorum. 10-15 dakika kadar sonra Yağmur ve Melis de mutfağa giriyorlar.

 10-15 dakika kadar sonra Yağmur ve Melis de mutfağa giriyorlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
İŞ ARKADAŞIM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now