41| Yalnızca Benim !

13.9K 282 32
                                    

Bölüm yeni düzenlemeler ve eklemeler ile yenilendi.

28.06.2017

[][][][][][][][][][]

Kerem'in ağzından;

Zeynep'in kollarımda uyuyakalmış olduğunu gördüğümde yüzümde salakça bir gülümseme oluşuyor. Zeynep bu gece her şeyi ile benim olmuştu.. Yalnızca benim! Hastaneye ilk geldiğim zamanlar"Bu kızın sevgilisi vardır, yoksa da bana bakmaz" dediğim kızla sevgili olmuş üstüne birde evlenmiştim her şey o kadar muhteşem ki şuan.. Ama üstümde tüm günün vermiş olduğu bir yorgunluk vardı, Zeynep'in saçlarından öpüp, o güzel kokusunu içime çekerek gözlerimi kapatıyorum.

Sabah gün ışıklarının yüzüme vurmasıyla gözlerimi aralıyorum ve güne Zeynep'i görerek başlamanın vermiş olduğu mutlulukla gülümsüyorum. Bugün evliliğimizin ilk günü olduğu için Zeynep'ime sürpriz ve enfes bir kahvaltı hazırlamak için yataktan onu uyandırmayacak şekilde usulca kalkıp odamızda ki banyoya geçiyorum. Duşumu aldıktan sonra eşofman altımı giyip içeriye geri dönüyorum..

Zeynep hala uyuduğu için kalktığında utanmaması adına odanın her  biri farklı köşelerinde olan kıyafetlerimizi alıp banyoda ki sepete atıyorum. Sonrasında aşağıya inip buzdolabında ki tüm kahvaltılıkları çıkartıyorum ve Zeynep'in bayılarak yediği kreplerimden yapmaya başlıyorum. Bir yandan kreplerimi yaparken bir yandan meyve sıkacağımızda portakalları sıkıp karaf sürahi içine döküyorum.

Mutfak masasına her şeyi yerleştirdikten sonra son bir kez kontrol edip yukarıya güzelimi uyandırmaya çıkıyorum. Odaya girdiğimde Zeynep yatakta değildi, banyodan ses geldiğine göre büyük ihtimal duş almıştı. Kapıyı çalma gereği duymadan açıp başımı içeriye uzattığımda beyaz kısa bornozuyla Zeynep beni fark etmemiş olacak ki şarkı mırıldanarak saçlarını taramaya devam ediyordu. "Zeynep?" diyorum kapıyı tamamen açıp içeriye geçerken.

"Hii ! Ay Kerem korkuttun beni.."

Beline sarılıp başımı omuz girintisine yerleştiriyorum. "Kusura bakma güzelim.."

Zeynep saçlarını kurutmaya başlamak üzereyken kurutma makinesini alıp saçlarını ben kurutmaya başlıyorum. Saçları kurudukça ortaya çıkmaya başlayan bukleleri yüzüme çarparken yüzümde bir gülümseme oluşuyor.

Saç buklene bile aşığım be kadın!

Zeynep'in ağzından ;

Sabah gözlerimi hafif bir şekilde araladığımda elimle yan tarafımı yoklayıp Kerem'in yanımda olup olmadığını kontrol ediyorum.. Elim boşluğa geldiğinde Kerem'in kalktığını anlayıp bende fırsattan istifade kalkıp hemen yatak çarşafını değiştiriyorum. Yerde kıyafetlerimiz olmadığına göre Kerem toplamıştı.. Uçacak hali yok ya canım!

Odanın içini hallettiğim de banyoya geçip duşumu alıyorum. Duşumu aldıktan saçlarımı taramaya başlıyorum. "Zeynep?" 

Kerem'in bana seslenmesiyle, fark etmediğimden irkiliyorum "Hii! Ay Kerem korkuttun beni.."

  Belime sarılıp başını omuz girintime yerleştiriyor. "Kusura bakma güzelim.."  

Kızarma Zeynep, kızarma kızım. Alt tarafı seviştiniz!

Tam saçlarımı kurutmaya başlayacakken, Kerem kurutma makinesini elimden alıp saçlarımı kurutmaya başlıyor. 5-10  dakika içinde saçlarım kuruduğunda Kerem'e dönüp ellerimi boynuna doluyorum. "Ama alışırım bak böyle saç kurutmalar falan."

"Alış güzelim.."

"Sen uyandığından beri ne yapıyorsun bakalım?" diyorum tekrardan önüme dönüp saçlarımı kremlerken.

İŞ ARKADAŞIM (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin