Hu Huu Komşu Komşu: İlk Bölüm Geldi

3.2K 78 108
                                    

[26.07.16]

Merhaba biricik okuyucular, dünkü paylaştığım ve hala da yazının aşağısında bulunan duyuru sonucunda hikayenin adı: Dört Mevsim Kadın Olmak yani bölüm başlıklarında da yazdığı gibi 4MKO :) Az önce ilk bölümü paylaştım.. Hikayeyi profilimde bulabilirsiniz, desteklerinizi bekliyoruuum :)

[][][][]

[25.07.16]

Heeey kızçelerim nasılsınıııız? OKUYUN OKUYUN OKUYUN LÜTFEEEN!

Üzgünüm ki bölüm değil :( Sınır daha dolmadı, sınır doldurmak sizin göreviniz sonuçtaaa ;)

Whatsapp grubunda tam bu konuyu açacaktım kiii, sevgili faktörüne yakalandım çıkmak zorunda kaldım.. Ama buradan duyurabilirim! Yorum yapıp, düşüncelerinizi belirtin ki buradan  yani duyuru bölümünden de sohbet edebilelim..

Şimdii asıl meseleye gelecek olursak;

Bu hikayeye tam gaz devam ediyorum merak etmeyin.. Ama yepyeni bir kitap var aklımda.. Bu kitap bambaşka, çok da faydalı demedi demeyin ;)

Özellikle kız okuyucularıma sesleniyoruuum ! Çünkü kitabımızın kategorisi; Genç Kız Edebiyatı !

İçeriği ise; kız olmak, erkekleri elde etmek, hayatta bir kız olarak başarı sağlamak, dışarıya güzel gözükmek, sevgiliniz ile sorunlarınızı aşmak, insanlar tarafından beğenilen birisi olmak... Ve daha neler neler var siz düşünün! 

Roman tadında olmayacak elbette ama attığım her bölüm de sanki sizlerle sohbet ediyormuş gibi yazacağım.. Yeri geldiğinde tavsiye vereceğim yeri geldiğinde sizden tavsiye isteyeceğim.. İş Arkadaşım hikayesinde bile her yorumunuza -elimden geldiğince- geri dönmeye çalışıyorum biliyorsunuz ki, yeni hikayemizde de aynısı devam edecek.. Yani aslında yaptığınız yorumlarla sohbet etmeye tam gaz devam edeceğiz.. Bunu yaparken de çok eğleneceğiz. Sonra yok efendim Buse neden bize haber vermedin demeyin..

 Şimdi diyeceksiniz ki; 

*Nereden esti? Böyle bir kurgu nereden aklına geldi?

Bildiğiniz gibi bir sağlık okulunda okuyorum ve bunun eğitimini alıyorum. Bu eğitimi alırken de bizim belli psikoloji derslerimiz de oluyor -içeriği yukarıdakiler gibi değil sıkıcı ama olsun-, zaten normal yaşantımda da bu konularda özellikle kızlara tavsiyeler veren birisiyim daha doğrusu elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.. Yine whatsapp grubumuzda ki kızlar bilir;)

Hemen hemen bu alt yapıdan çıktım yola.. Birazdan sizlerden alacağım yorumlarla da böyle bir şey yapıp yapmayacağıma kesin bir karar vereceğim.

*Hadi yazmaya başladın diyelim.. Her bölüm her bölüm ne yazacaksın?

O da şimdi şöyle ki biricikler, zaten yukarı da ki gibi bir çok bölüme yazı olacak konular var aklımda ama onun dışında sizlerin de bölüm altında yaptığınız yorumlarda ya da bana özel attığınız mesajlarda ki 'konuları/sorunları/istediğiniz yazıları' kelimelere döküp yine sizlere sunacağım.

*Sadece kızlar mı okuyabilecek?

Tabi ki hayır.. Amaaa içerik tamamen kızlara önerilerim ile ilgili olacak.. Ama siz erkek okuyucularım eğer derseniz ki 'Ben kızları hiç anlamıyorum, biraz olsun tercüme et şu karşı cinsi bana..' o zaman buyurun sizi de beklerim kurguma..

*Peki eğer yazmaya karar verirsen, ismi ne olacak?

Bunda daha karar veremedim ama seçeneklerim var! Hikaye adını da size bırakıyorum.. Seçenekler dışında yine fikirlerinizi yorumda belirtebilirsiniz.. Her türlü öneriye açığım. İşte seçenekler;

+Dört Mevsim Kadın Olmak
+Kalbi Güzel
+Sevilmek için Yaratılan Kadınlar
+Zor Kadın Doğru Adam
+Kadının Eseri
+Her Alanda Kadın Olmak

ŞİMDİ LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN BU DUYURU BÖLÜMÜNÜ OKUYAN HERKES YORUM YAPMAYI EKSİK ETMESİN.. HEM BİR BAKARSINIZ İŞ ARKADAŞIM'IN BÖLÜMÜ SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE SINIRLAR DOLMADAN ERKEN GELİR BELKİ DE.. BİLEMİYORUM HANİİİ

ÖPTÜM HADİ HEPİNİZİ.. BEKLİYORUM BAKIN TELEFON BAŞINDA YORUMLARINIZI ONA GÖRE HEEE ;) 

İŞ ARKADAŞIM (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin