101| Kaçamak

4.1K 191 95
                                    

Bölüm yeni düzenlemeler ve eklemeler ile yenilendi.

27.04.2021

♥♥♥

"Anneşinin kujusu drap rap rap rap drap rap rap.. Yeşin onu anneşi bap bap bap bap bap bap bam.. Alya yeşin mamayı nam nam nam nam nam nam nam.."

"Yok Zey yok senin kesin psikolojin bozulmaya başlamış.. Bu ne kızım? Böyle mama mı yedirilir çocuğa?" diyor Yağmur gülerek bir yandan kendisi de Çınar'a mama yedirtirken.

"Ne yapayım Yağmur? Benim çocuğum böyle yiyor mamasını.."

"Ah annecim görüyor musun şu deli teyzeni.. Kuzenini de kendisine benzetmiş. Tabi şimdi anne deli, baba deli Alya ne yapsın değil mi oğlum? Bakalım Melis teyzenden nasıl kuzenler çıkacak?" diyor gülerek.

"Yaa.. Cinsiyetleri ne olacak ki acaba bizim ikiz bücürlerin? Bana ikisi de erkek olacakmış gibi geliyor nedense.."

Yağmur beni onaylamaz şekilde başını sallıyor. "Yok ya bana erkek olacaklarmış gibi gelmiyor.. Gerçi kız olacakmış gibi de gelmiyor.."

Kız ya da erkek olmayacaksa ne olacak bu çocuk Yağmur?

"Öğrensinler bir an önce ya.. Teyzeleri olarak ciciş ciciş kıyafetler, oyuncaklar alırız ona göre dimi kızım?" diyorum mama kaşığını elini tuttururken "Hadi ye bakalım kendin annecim.. Nam nam nam.."

Alya kaşığı zor zahmet tutmuş, yüzünü batıra batıra kendi mamasını yerken dayanamayıp yanağından öpüyorum..

"İyi hadi yine Can'la Kerem'e aynı gece nöbet yazmışlar.. Canları sıkılmaz en azından."

"Sıkılacak zaman bulabilirlerse, hastalardan.."

"O da doğru.." diyor dudaklarını yalayıp ellerini oynatan Çınar'a gülümserken. (Gif: Çınar)

Allah'ım bu çocuk tam anlamıyla ısırmalık, al bunu böyle ısır ısır dur! Tabi şimdi tatlılık da var; sonuçta anne güzel, baba yakışıklı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Allah'ım bu çocuk tam anlamıyla ısırmalık, al bunu böyle ısır ısır dur! Tabi şimdi tatlılık da var; sonuçta anne güzel, baba yakışıklı.. Doğal yani!

"Kuzu ya.. Böyle çoluk çocuk falan iyi güzel de.. Temelli emekli öğretmenlere bağladık olayı ya, hiç bir şey yapmıyoruz artık. İşe git gel çocukla ilgilen uyu, kalk işe git gel çocukla ilgilen uyu başka bir şey yaptığımız yok! Şöyle bir kaçamak yapalım artık."

"Yani yapalım yapmasına da.. Ne yapacağız ki, bir de çocuklar da var."

"Ya çocukları bırakırız bir günlüğüne babaannelerine.. Asıl sorun; ne yapalım?" 

Bak bak beni görüyor musunuz? Daha az bir zaman önce çocuğumdan ayrı kalıp başka yere gidemem diyordum, şimdi bir günlüğüne bırakırız diyorum. Ah kızım ah, rahatlığa insan kolay alışıyor tabi.

Yağmur elini çenesine dayayıp gözlerini kıstıktan sonra düşünmeye başlıyor.

Alya ve Çınar, o sırada birbirlerine ellerini uzatıp anlaşılmadık sesler çıkartırken, gülüşüp duruyorlar. "Buldum.. Bak şimdi sabah erkenden kalkar yeşillik bir alanda piknik tadında, kahvaltımızı ederiz. Sonra yanımızda götürdüğümüz patenlerle kayarız.. Öğlen güneş tamamen yükseldiğinde arabalarla yol bizi nereye götürürse oraya gider, takılırız.."

İŞ ARKADAŞIM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now