~~Karakterler~~

54.5K 786 73
                                    

Zeynep YILMAZ =26 yaşında hikayenin esas ve güzel kızıdır. Hep hayalini kurduğu meslek olan "Kadın hastalıkları ve Kadın Doğum Uzman'lığı"bölümünü kazanıp, başarıyla mezun olmuş ve Türkiye'nin ünlü kadın doğum uzmanlarının arasına girmiştir. İstanbul'un en ünlü hastanelerinden birinde çalışmaktadır.

Kerem SAYER = 27 yaşında hikayenin esas ve yakışıklı erkeğidir. Kadınlara düşkünlüğünden dolayı mesleğini "Estetik Cerrah'ı" olarak seçmiştir. Babası ilk başlarda her ne kadar Sayer Holding'te çalışmasını istese de bir süre sonra bu durumu kabullenmiştir. Üniversiteyi Amerika'da okuyarak hem soyadı sayesinde hemde kendi başarısı ile ünlü estetik cerrahlarının arasına girmiştir. Amerika'da bir hastane de çalışmaktadır.

Yağmur BAYSAL = 26 yaşında Zeynep'in en yakın arkadaşıdır. Üniversite de psikoloji okumasına rağmen Zeynep ile hiçbir zaman bağlarını koparmamışlardır. Psikoloji okumasına sebep olan etkenlerden birisi de hayata hep deli dolu bakan, eğlenmeyi ve çevresinde ki herkesi eğlendirmek için elinden geleni yapan birisi olmasıdır.Bugüne kadar çok fazla erkek arkadaşı olmamıştır fakat son zamanlarda kendisine sevgili aramaktadır.

Can ERTAŞ = 27 yaşında Kerem ve Zeynep'in en yakın arkadaşıdır. Zeynep ile aynı üniversite de çocuk hastalıkları bölümünü bitirip aynı hastanede çalışmaya başlamışlardır. Kerem Amerika'da yaşamasına rağmen sürekli birbirlerini ziyaret edip bağlarını koparmamışlardır.

Barış SAYER = 27 yaşında Kerem'in kuzeni ve Can'ın en yakın arkadaşlarındandır. Babasını küçük yaşta kaybetmesi ile annesi de onu bırakıp gitmiştir bu yüzden amcası Ahmet'i hep babası Sevim'i ise annesi olarak görmüştür. Kerem ile her zaman kuzenden daha ziyade kardeş gibi büyümüşlerdir. Kerem'in aksine Sayer Holding'te çalışmaktadır..

Melis GÜZEL =25 yaşında ve Zeynep'in kuzenidir.Üniversitede çocukluk hayali olan moda tasarımcılığını başarıyla bitirmiş ve şu anda da ünlü bir moda evinde çalışmaktadır. Erkeklere düşkünlüğünden dolayı kızlar ona fingirdek diye seslenmektedirler.

Ahmet - Sevim SAYER = Kerem'in anne ve babası , Sayer Holding'in sahipleridir. Barış'ın babası ölüp , annesi de kaçtıktan sonra ona kendi çocukları gibi bakmışlardır. İstanbul'da yaşamaktadırlar ..

Cihan - Demet YILMAZ = Zeynep'in anne ve babası , kızlarının her zaman arkasında durmuşlardır. Zeynep tek çocuk olduğundan onların en kıymetlisidir. Antalya'da ünlü bir moda evleri vardır.Demet moda evini işletmektedir. Cihan ise eski milli basketbolcu , şu anda da antrenörlük yapmaktadır.


İŞ ARKADAŞIM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now