Intrebarea unei muste

22 10 0
                                    

Jurnal de bord, ziua 1, minutul 45 fara cateva secunde.

Sunt de cateva minute in acest loc straniu, vantul e domol, nu am intampinat turbulente in timpul zborului, totul pare in regula, nu e innorat, vremea e prielnica pentru decolare. As mai sta doar cateva secunde, desi la cat de tridimensional vad cred ca voi stationa pe acest perete mult si bine. Nu de alta da chiar nu imi place sa fiu privita, ma intimidez repede si pe nenorocitul asta de alb sunt mai vizibila ca un un elefant intr-un apartament, dar in aceeasi aripa sunt si obosita de la atata zumzait prin atatea locuri.

Voi credeti ca e usor sa dai din aripi toata ziua si sa fii incontinuu ,,bazz, bazz, bazz, bazz" ca te si saturi de multe ori, de ce credeti ca noi mai zburam si pe silent? Sa nu mai zic ca am si dat un cap de saracia aia de geam, al naibii ca de fiecare data cand cred ca nu mai e acolo zici ca apare de nicaieri si eu ,,zdufff" cu teasta direct in planul vertical al sticlei.

Mai stau si ascult stirile, bine asta in timpul in care nu ma alearga nebuna de proprietara a camerei in care am nimerit din pura intamplare. Cu ce sunt eu vinovata ca lasa geamul deschis cat e el de mare tocmai cand isi face de mancare? De asemenea de ce sunt atat de blamata ca pot sa intru pe gaura cheii, dar nu sunt capabila sa ies pe o usa larg deschisa? Voi oamenii nu pricepeti ca eu vreau sa demonstrez ca am o talie subtire si ca incap oriunde, nu ca sunt cat vaca si am nevoie de usa deschida la maximum. Plus ca nu inteleg de unde atata neospitalitate, sunt un musafir si ea ma scoate aproape in suturi afara. Cu ce am gresit? Ca am bazait si eu un pic dimineata devreme doar pentru ca am vrut sa fiu draguta si sa ii urez ,,Buna dimineata" sau pentru ca am stationat si eu o data, bine, de mai multe ori pe obrazul sau nasul ei? Am vrut sa arat afectiune.

In rest sunt foarte neobservabila, stau pe perete, tac, imi fac drum pe vreo farfurie, dar asta tot din grija pentru ea, ii amintesc sa le mai spele, sa aseaza praful peste ele. Ca mai las cate o urma pe perete sau pe geam, astea sunt semne ca e nevoie de curatenie, varul s-a invechit, geamul are urme de la colonia de tantari ieri. Acum serios eu sunt mult mai prietenoasa si mai placuta decat saracia aia de tantar. Eu una nu ii suport, consoartele mele au facut pace si alianta cu ei, eu nu, nu ii pot inghiti, datorita lor am ajuns noi sa suferim, ne alunga ca pe niste caini nespalati din casele lor.

Acum tre sa inchei caci se pare ca iar are pofta de alergat nebuna asta. Hopa a luat pliciul, fiecare pe cont propriuuu...bazzz.. ce aveti cu noi frate?

Nebun de sincerWhere stories live. Discover now