Am pierdut controlul

21 5 0
                                    


              Am pierdut controlul de mult, asta e clar, nu o mai pot stăpâni nici să vreau, este greu să poţi ţine în frâu ceva ce nu puteai controla încă din prima zi de existenţă. Este deja prea mult, de câte ori îi spun ,,Gata eşti liberă să te joci." de fiecare dată profită din plin, de fapt la maxim, devine stăpână şi nu mai ascultă nici o sugestie, dapăi vreo comandă dată de mine.

               Este un fel de forţă pe care o invoc de multe ori şi căruia mă dăruiesc pentru ceva timp, mă posedă şi îşi face de cap pentru câteva clipe de joacă, da da, câteva clipe, asta îmi propun eu iniţial, dar ea nu mai ascultă de mult, câteva clipe sub puterea ei devin câteva ore bune sau şi mai mult.

                Este ca un copil răzgâiat care, odată ce i-am spus ,, Uite, acum ai voie să te joci !", să nu crezi că stă pe gânduri vreo clipă, e pe sistemul ală ,, A fugit puiul cu aţa.", îi dai un deget şi îţi ia toată mâna, sigur mulţi părinţi vor fi în asentiment cu mine. Doar că acest ,,copil" este mai obraznic şi mai rebel decât toţi. Face doar ce vrea el. Sunt rare momentele, nu, de fapt nu sunt doar rare, sunt cam ca yeti, lumea pomeneşte de ele, dar nu au fost văzute prea des, cred că şi cei care susţin sus şi tare că există, erau clar sub influenţa ei. Acţionează aşa de subtil uneori.

                   Cum am spus, eu o invoc des, îmi cam place forţa pe care mi-o dă spre folosinţă, devine parte din mine, are o putere demonică, dar un spirit angelic. Îmi place să fiu sub puterea ei.

                    Este cunoscută sub multe nume, fiecare îi spune aşa cum crede el. Da, ea este acea forţă mirifică ce mă face să îi cedez de fiecare dată când mă ispiteşte. Este puternică deşi nu pare, are ceva ce nu ştiu sincer să exprim în cuvinte, are ceva ce atrage, transformă un sentiment în frănturi de text fără ai pierde din elemente, fără să îl dilueze.

                    Te pune să alegi, ce formă vrei, eu am ales partea ei rebelă şi nebunatică, o ador, mă duce la cele mai stranii rezultate, stranii, dar pline de farmec şi magie. Cu ea atât în corp cât şi în minte sunt capabilă de lucruri extraodinare, mă joc şi eu la rândul meu cu aceste compoziţii de litere. Creez şi dau apoi un scop acelui tot de fraze.

                     Sunt sub posesia ,, Imaginaţiei", sunt eu, dar cu influenţe de la ea...

Nebun de sincerWhere stories live. Discover now