Iubeşte-o aşa cum merită

32 3 0
                                    


               Iubeşte-o aşa cum merită şi nu vei regreta, îţi garantez.

               Iubeşte-o în fiecare zi la fel de mult, bucură-te de fericirea ei, fă tot ce îţi stă în putere să o vezi cu zâmbetul pe buze, să radieze de frumuseţe, nu este om mai frumos ca cel care râde şi este cu fericirea în corp.

               Iubeşte-o cu toată fiinţa ta, fii doar al ei şi ea va fi doar a ta. Nu o înşela şi îţi va rămâne fidelă.

                Fă ca scopul tău principal să fie o viaţă frumoasă alături de ea, să fie tot ce îţi doreşti, să fie salvarea şi liniştea când simţi că totul o i-a razna, las-o să fie urma de speranţă, să te ridice, să lupte alături de tine.

                Ştii ce trebuie să uiţi odată ce ai spus ,,Te iubesc "?

                Uită de orgoliu, alungă-l şi fă-l duşmanul tău. Odată ce i-ai spus acele două cuvinte, nu mai este loc de orgoliu, este inutil şi dăunător. În afara relaţiei voastre, poţi fi cea mai orgolioasă persoană, dar lângă ea scapă de el.

                Iubeşte-o necondiţionat, nu cere nimic în schimbul iubirii pe care o oferi, nu cere ceva ce ea îţi va oferi când va vedea că meriţi, va oferi încredere, va oferi tot încetul cu încetul. Tu dă-i iubire şi protecţie, va fi de ajuns ca ea să devină a ta.

                Ştii cum se simte iubirea ei ? Iubirea ei curată şi dăruită cu din inimă? Este cel mai pur şi profund sentiment pe care l-ai simţit vreodată, vei cunoaşte împlinirea şi vei vedea ce înseamnă să trăieşti, vei gusta dulceaţa bucuriei, vei privi viaţa în ochi şi îţi va spune direct ,, Ai alergat după năluci, ce ai rezolvat? Acum ai găsit-o. Nu o pierde. "

               Iubeşte-o cum merită şi vei merita iubirea ei...

Nebun de sincerWhere stories live. Discover now