,,Atunci trăiește!"

13 4 2
                                    

,,Cu ce ai greșit?"
,,De ce îți place să mă întrebi lucruri total irelevante...cu ce am greșit? Eu? Eu sunt cea care a venit și ți-a explicat cred că a nu știu câta oară că nu am greșit cu absolut nimic. Eu am spus că nu am avut altă cale de a alege."
,,Bun nu ai greșit, atunci ce nu ai făcut?"
,,Ce nu am făcut mă întrebi acum? Serios? Nu mi-am mai permis să sufăr din vina ei, din vina ta de fapt și totuși iată-mă aici cerându-ți o explicație, dar continui să fii ilogică. Ce nu am mai făcut? Nu mi-am mai lăsat inima chinuită de demoni aiurea, n-am avut tăria să îmi distrug existența treptat, așa că am făcut-o rapid și sigur."
,,De ce?"
,,Ce Doamne iartă-mă nu înțelegi?...se presupune că ești logică și că ai un scop mereu, dar nu te-am văzut niciodată așa. Am încercat, de atâtea ori, de fiecare dată am eșuat din vina ta"
,,Chiar ai încercat?"
,,Vezi, iar faci așa, nu dai niciodată răspunsuri, mereu ascunzi realul în iluzii și ne îmbeți cu figurine de ceară de proastă calitate. Nu mai pot...nu mai am forță..."
,,Și până acum cum ai avut?"
,,Am vrut să îți dau o șansă, am vrut să te învăț încet, repede nu mergea, dar ce să vezi, nici încet nu a mers și așa mi-am dat foc la normalitate. Tu ai lăsat asta să se întâmple, uite-mă, eu sunt greșeala ta...sunt..moartă din vina ta."
,,Eu? Cum de?"
,,Tu m-ai terminat încet, lovitură după lovitură, îți plăcea parcă să mă vezi așa, suferind și stând în derivă, să fiu un nimeni...știi ce? Acum sunt un nimeni...sper că ești mulțumită."
,,Chiar eu ți-am făcut asta?"
,,Da tu..."
,,Știi ce e culmea? Vrei să fiu logică? Bine! Dar să nu îndrăznești să mă oprești!"
,,Fie..."
,,Eu te-am distrus? Eu ți-am făcut asta? Eu sunt ilogică? Eu nu dau răspunsuri? Eu? Tu asta crezi? Ehh hai să lămurim niște lucruri. Eu sunt mereu la fel, sunt al naibului de logică, dar voi nu vedeți decât drept, voi sunteți cei ilogici și sincer m-am săturat de ifosele voastre.
Mereu cu plângeri și cu mofturi de-ale voastre...mi-e greață, dar să fiu al naibii de nu v-am suportat și așa.
Ați fi niște retarzi dacă aș fi ușoară și logică și v-aș da totul de-a gata. Ați muri imediat, ați fi slabi si incapabili. Crezi că mie îmi convine să mă complic cu fiecare în parte? Nu ai murit din greșeala mea, ci din a ta, tu și doar tu ai uitat să trăiești, tu...atât. Ai murit din vina ta...!"
,,..."
,,Ce? Acum nu mai ești tare în gură? Acum nu mă mai acuzi?"
,,Nu..."
,,Atunci trăiește!"

M-am trezit brusc și atunci mi-a început viața.

Nebun de sincerWhere stories live. Discover now