Cer atât de mult?

24 6 2
                                    


           Cer atât de mult ?

           Cer atât de mult când spun că vreau o fărâmă de bucurie, un gram împărţit în mii de părţi, un gram de linişte, aşa cât să nu o iau definitiv pe câmpii, atât cât să nu mă pierd definitiv. Vreau să mă reîntregesc în liniştea cu care m-am născut, am nevoie să mă regenerez fără nebunie vă rog. Daţi-mi puţinul pe care îl merit şi îl cer.

           Cer atât de mult când spun că am nevoie de o bucată de curaj, dar de unde să îl iau când îl caut de ani de buni şi îl găsesc doar la preţuri costisitoare sau este de cea mai proastă calitate. Scuze, dar m-am săturat de curaj cu iz de mucegai şi miros de stătut. Vreau ceva proaspăt...

             Vreau să am creioane mai bune, să pot să îmi creionez cu ceva de calitate universul, nu îl vreau spălăcit, vreau să fie viu, să îl simt. Vreau să trăiesc, nu să fiu şi atât. Vreau atâtea şi multor le pare că cer ceva ce nu se mai găseşte. Am să caut şi în gaură de şarpe, le voi găsi şi nu le voi mai împrumuta nimănui, le voi ţine sub cheie dacă este nevoie.

             Cer atât de mult? Cer chiar atât de mult?

          Mulţumesc pentru susţinerea pe care am primit-o şi pentru voturi, dacă aveţi ceva de spus la capitolele mele, m-aş bucura să vă citesc părerile. Mulţumesc !

Nebun de sincerWhere stories live. Discover now