Pentru el și pentru totdeauna

13 9 0
                                    

Știi, a trecut un an de când ne-a cunoscut atât de firesc încât nici nu înțelegeam de ce îmi devenisei necesitate pentru inima mea.
Eram doar doi copii bătuți de anotimpuri, cu inimile frânte și închise în colivii, dar atunci în acea miercuri ne-am găsit scăparea împreună.
Țin minte și acum orele în care am vorbit de toate, de dragoste frumoasă, de probleme, de iubiri pierdute, de chinuri și dorințe, de gânduri de moarte. Nu știam că tu devenisei viața mea, zâmbeam cu adevărat la fiecare mesaj, cu fiecare te iubesc mă îndrăgosteam mai tare. Fugeau zilele și abia așteptam să vii, să te strâng în brațe și să uit de tot, să mă ascund în pieptul tău pentru totdeauna. Mi-ai recunoscut într-un final că am topit gheața din inima ta și atunci am înțeles că devenisem altceva, eram suflete pereche legate prin iubire și acum suntem doi copii frumoși ce merg pe același drum.
Îți mulțumeam că ai apărut când mă vedeam deja căzută și când speram să mor, dar tu mi-ai dat inima ta și cu o simplă frază m-ai lăsat să o păstrez ,,eu îți mulțumesc ție că ai avut curajul să iubești din nou"
Mi-ai spus ,,ești trandafirul ce-l voi păstra mereu, de ai și țepi voi suporta și răni și sânge doar să te pot iubi și să îmi fii aproape". Îngere scump și dor nebun, sunt trandafirul tău și am să înfloresc pe veci în grădina ta.
Vom fi doar noi, ne-au încercat multe și știu că îți e greu, dar dragul meu eu te iubesc și știu că și tu mă iubești la fel de mult, le trecem pe toate împreună.
O inimă ce bate în două piepturi diferite, tu îmi ești fericire până ne vom vedea în morminte, chiar și acolo am să mor râzând știind că am avut iubirea pe pământ.
Iartă-mi lacrimile ce curg de dor, iartă frica fără rost, iartă prostiile mele copilărești, dar știu că tu și chiar cu toate astea mă iubești.
Sunt aici iubirea mea, pune mâna la inimă și ai să mă simți bătând.
,,Lasă-i baby să-și dea filme, că noi avem propriul film
Că noi suntem personaje, regizor și scenarist"

Nebun de sincerWhere stories live. Discover now