-87-

1.5K 67 10
                                    

DEVİN'IN AĞIZINDAN

Chloe'yi yan odaya götürüp oturttum.Yanına çömelip elimi yüzüne koydum.

-'' Ağlama lütfen Chloe. bak benim için bu sorun değil. bence ölüm daha kolay'' Ağlayarak başını salladı

-'' Söylene öyle sen benim ailemde anlaşabildiğim tek kişisin babamla bile konuşamazken seninle konuşuyorum ben nolur Devin o adamın dediği şeyi kabul et beni bırakma ''diyerek bana sarıldı.Hıçkırıkları yüzünden vücudu sarsılıyordu.Bende elimi sırtına koyup okşadım

-'' Şşşş herşey geçicek '' dediğimde geri çekildi

-'' Canın çok yanıyor mu '' diye sorduğunda gülümsedim .

-'' Fazla değil unutucaksın Chloe bunu sende biliyorsun zamanla herkesi unutursun ''

-'' Peki sen neden Lily'yı unutup yaşamak için savaşmıyorsun '' diye sordu.Gülümsemeye çalışarak yanına oturdum

-'' Lily öldüğü gün hamileydi Chloe. Benim bebeğimde öldü'' dedim.

CHLOE'NİN AĞZINDAN

O böyle diyince bir an duraksadım. Hamile miydi?

'Devin ben-' elini kaldırıp beni susturdu ve işaret ve baş parmağını gözlerine bastırıp birkaç derin nefes aldı. Ellerini yüzünden geri çektiğinde gözlerinin kızarmıştı. Onu kolundan tuttum ve yanıma oturtup saçlarını geriye attım ve gözlerinde biriken yaşları sildim. Bir süre sessizce bana baktı. Karnıma sancı girince kollarımı karnıma doladım. Of... Sanırım bir şeyler yemem gerek.

'Devin evde herhangi bir et falan var mı?'

'Hayır. Niye sordun?'

'Bir şeyler yemem gerek.' diyerek sessizce kapıya ilerledim. Eğer ses çıkartmazsam o Sean denen adam beni durduramazdı. Tam kapıyı açmıştım ki Sean'in sesini duydum.

'Hop! Nereye gittiğini sanıyorsun sen!'

'Sana hesap verecek değilim!' diyerek koşmaya başladım. Tam yola adımımı atmıştım ki biri sertçe yakamdan tuttu.

DEVİN'İN AĞIZINDAN

Dışarıdan bağırma sesi gelince kapıdan çıktım.

-'' Sean bırak onu '' diye uyarır bir tonda konuşunca bana döndü.

'' Ölmeyi istiyorum .Riley birini getirse bile kabul edeceğimi mi sanıyorsun bazı kuralları bende senin kadar biliyorum aklndaki büyüyü yapıp beni kurtarabilmen için benim kabul etmem lazım yoksa uygulayamazsın ve bende kabul etmiyorum şimdi bırak onu! '' dedi.Kaşları çatılmış biçimde Chloe'nin kolunu biraz daha sıktı.

-'' Bana bak Devin Lily'nin ve bebeğinin başına gelenler kötü biliyorum ama bu seninde ölmen gerektiği anlamına gelmiyor Edina var artık senin hayatında ve o seni gerçekten seviyor izin ver seni iyileştireyim sen benim kardeşimsin ölürsen... '' Sözlerine devam etmesini benim öksürüklerim engelledi.Geriye yalpaladığımda Chloe Sean'dan kurtulup yanıma geldi.

-'' Devin iyimisin '' diye sorduğunda başımı salladım.Ama öksürüklerim durmamıştı.Artık etraf kararmaya başlamıştı.Ayakta durcak gücüm kalmayınca kendimi bıraktım sonrası zifri karanlık.

CHLOE'NİN AĞZINDAN

Devin yere düşerken onu tutmaya çalıştım ama bende onunla beraber düsmüştüm.

'Devin kalk lütfen Devin!' ona bağırıp sarsarken adam beni geri itti ve Devin'i omzuna atıp kolumdan da sertçe tutup eve geri sürüklemeye başladı. Kolumu adamdan kurtarmaya çalışırken 'Bıraksana kolumu zorba herif! Bırak kolumu! Bırak dedim!'

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin