-47-

3.6K 155 98
                                    

EMİR’İNAĞZINDAN

Hızla geri çekildim ve Chloe’nin gözlerine baktım.Herhangi bir tepki vermesini bekliyordum.Çünkü yaptığım şeyin doğru olup olmadığını kestiremiyordum .Kızmış mıydı bana?Hiç konuşmuyordu.Al işte hata yaptım.

 -‘’ Chloe ben çok üzgünüm ‘’ dedim ve arkamı dönüp kapıya yürüdüm.Tam kapıyı açacaktım ki Chloe’nin bileğimden tutmasıyla ona döndüm.Elini yanağıma koydu ve gülümseyen gözleriyle -‘’ Olma. ‘’ dedi ve dudağımın kenarına bir öpücük kondurdu.Öpücüğüyle birlikte gülümsedim.Bende onun yanağımdaki elini tutup öptükten sonra odadan dışarı çıktım.Hava neredeyse aydınlanmak üzereydi.Evden dışarı çıktım ve ormanın içine doğru koşmaya başladım.Biraz avlansam iyi olurdu.Ormanın içlerine geldiğimde bir leoparın kokusunun geldiği yöne doğru ilerlemeye başladım.

Evet kendime bir not leoparlarla uğraşma.Kesinlikle ileriki zamanlarda bunu dikkate almalıydım.Tanrım üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum.Evin önüne geldiğimde yeni aklıma gelen fikirle kendime lanet ettim.Ben şimdi içeri nasıl girecektim?Saat daha 5 ti.Ben çıkmadan önce Chloe uyanıktı ama belki yeniden yatmıştır.Başımı kaldırıp Chloe’nin odasının penceresine baktığımda resmen rahatladım. Neyse ki pencere açıktı.Pencereye zıpladım ve içeri girdim.Tam o anda Chloe çığlığı bastı.

 -‘’ Ah Chloe üzgünüm!Gerçekten hiçbir şey görmedim. ‘’ deyip kafamı eğdim ve gözlerimi kapattım.Çünkü Chloe üstünü değişiyordu ve bende tam o anda girmiştim.Bu hiç aklıma gelmemişti. Chloe’nin -‘’ Tamam bakabilirsin.‘’ demesiyle başımı kaldırdım.Hava çok sıcak olmadığına göre Chloe’nin yanakları utançtan mı kızarmıştı?

CHLOE'NİN AĞZINDAN

Hızla geri çekilip gözlerime bakmaya başladı.Gözleri gözlerimin içine bakarken ne yapacağımı şaşırmış bir şekilde bende ona bakıyordum.Elini benden çekti ve bir adım geri atarak 'Chloe ben çok üzgünüm.'dedi.Arkasını dönüp kapıya ilerledi ve tam kapıyı açacakken bende arkasından ilerledim ve kapı kulpuna giden elinin bileğini yakaladım.Bana döndüğünde elimi yanağına koydum ve gülümseyerek 'Olma.'dedim.

Dudağının kenarına bir hızlı öpücük kondurdum.Öpücüğümle gülümsemişti.O da yanağındaki elimi tuttu ve öptükten sonra  odadan çıktı.O odadan çıkınca derin bir nefes verdim ve sırtımı kapıya yasladım.

Kemirdiğim dudaklarımı kanattıktan sonra lavaboya yöneldim ve sıcak suyu açtım.Kafamdaki pembe tokadan kurtulup,üstümdeki kıyafetleri çıkardım ve küvete girdim.

Saçımı ve vücudumu sabunlatıp sıcak suyla yıkandıktan sonra bir süre daha suda kaldım.En sonunda sudan çıktığımda dolaba bıraktığım saate göre sanırım iki saattir banyodaydım.Banyo kapımın askısında asılı olan bornozumu alıp üstüme giyindikten sonra kapıyı açtım ve hızlı,küçük adımlarla çekmecelerime yöneldim.Camı neden açık bırakmıştım ki?Çok soğuk ve titriyorum.Hızla iç çamaşırımı giyindikten sonra pantolon ve bir badi çıkarttım.Tam badiyi giyerken camımdan gelen sesle kafamı o yöne çevirdim.

O sırada camdan giren kişiyi gördüğümde elimdeki pantolonu önüme tutup çığlık attığımda Emir hızla kafasını eğdi,elini yüzüne tuttu ve  gözlerini kapatarak 'Ah Chloe üzgünüm!Gerçekten hiçbir şey görmedim.'dedi.

Hızla pantolon ve badimi giyindim ve ıslak saçlarımı arkama attım ve 'Tamam.Bakabilirsin.'dedim.Yanaklarımın kızardığını hissedebiliyordum.

Kafasını kaldırdığında ona bakmadan bir tutam saçımı kulağımın arkasına attım ve konuşmaya başladım.

'Şey..a..Neden penceremden içeri böyle geldin?Ve nereye gitmiştin?'

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin