-102-

1.1K 57 2
                                    

İYİ OKUMALAR :D
DERİN'İN AĞIZINDAN
Ertesi gün saat 9 da Arsal kapıyı çalmıştı.Filmi durdurup ayağa kalktım ve kapıyı açtım.Arsal siyah penye siyah kot ve elinde düz siyah bir maske ile karşımda duruyordu.
-'' Neler oluyor Arsal ne bu hal '' dediğimde kaşları çatıldı
-'' Sakın bana unuttuğunu söyleme '' dediğinde elimi alnıma vurdum.
-'' Ah üzgünüm tamamen aklımdan çıkmış sen gir ben yarım saate hazır olurum '' dedim.İçeri geçtiğinde etrafa bakındı
-'' Anna nerede ''
-'' O Angela ile kalmak istedi yukarıda '' başını salladığında merdivenleri hızlıca tırmandım.Odama girdiğimde Jared yatağımda uyukluyordu.Onu sarsarak
-'' Uyan '' dediğimde zorlukla gözlerini açıp bana baktı.
-'' Neler oluyor ''
-'' Arsal'ın söylediği şu parti 1 saat sonra ve ben tamamen unuttum hadi hemen kalk Emir 'in odasında dolapta siyah takım elbise var maske işini ise .. '' o sırada Arsal'ın sesi aşşağıdan duyuldu.
-'' Siz gençler merak etmeyin maske işini giderken halledeceğim '' dedi.Rhat bir nefes aldım ve Jared'ı çekiştirerek odadan çıkardım.Dolabın kapağını açtım ve siyah diz üstü açık bir v yakası olan ve omuz kısımları taşlı sıfır kollu elbisesi giyindim.Ayaklarıma siyah topukluayakkabı geçirdim.Zaten dalgalı olan saçlarıma maşayla hafifçe şekil verdim.Birazda makyaj yaptım ve hazırım.Odadan çıkıp aşşağı indiğimde Jared ve Arsal aşşağıda oturuyordu.İkiside beni baştan aşşağı süzdüler Jared
-'' Çok güzel gözüküyorsun prensens ''dediğinde gülümsedim.Annaya
-'' Biz çıkıyoruz '' diye seslendik ve dışarı çıkıp Arsal'ın arabasına bindik.Arsal eski bir dükkanın önünde durdu.Bize dönerek
-'' Hadi maskelerinizi seçin '' dedi.Arabadan indik ve dükkana girdik.Dükkanın rafları çeşit çeşit maskelerle dolurdu.Taşlılar simliler ve düzler.Ben siyah taşlı bir maskeyi alırken Jared batmen maskesine benzeyen bir maske almıştı.Aynı anda Arsal'a dönerek
-'' Tamamdır '' dediğimizde kasada duran ak saçlı sevimli teyzeye parayı ödeip dışarı çıktık ve arabaya binerek parti yerine gitmeye başladık.
CHLOE'NİN AĞZINDAN
Tatlı rüyamdan bir elin omzumu dürtmesiyle ayrıldım.
"Hım." diyerek uykuma geri dönmeye çalışarak başımı yastığa gömdüm. Sean omzumu dürttü ve "Hadi. Kalk." dedi. Mızmızlanarak "Bir saat daha lütfen." diye konuştuğumda "Yalnış hatırlamıyorsam birkaç saat önde de bir saat daha demiştin." dedi.
"Sean başım ağrıyor ve uykusuzum. Uyumama uzin ver lütfen." dediğimde beni gıdıklamaya başladı. Kahkaha atarak yataktan fırladığımda "Kalktığına göre hadi bir şeyler giyin. Çıkacağız." dedi. Ben ona anlamaz gözlerle bakarken o kollarını göğsünde birleştirip "Hani şu balo vardı. Maskeli olan. Onun icin alış verişe gitmemiz gerek. Hai hazırlan. On dakikan var." diyerek dışarı çıktı. Hızla banyoya girip banyo yapıp çıktım ve Devin'in bana olan kıyafetlerinden giyip aşağı koştum. Sean kapı önünde. Bileğindeki saate baktı ve "Bir saat oldu." dedi. Gülümsedim ve "Banyo yaptımda." diyerek ayakkabılarımı giyindim.
•••
Bir mağazaya girdiğimizde direk elbiselere yönelmiştim. Burada çok güzel elbiseler vardı. Rengarenk. Ben hepsine hayran hayran bakarken Sean bir elbiseyi isaret ederek "Bence sana bu yakışır." diyerek takım elbiselerinin olduğu reyona ilerledi. Gösterdiği elbiseyi elime aldığımda beyaz, göğüs kısmı dantelli ,beyaz, diz üstü bir elbiseyi gösterdi. Elime elbiseyi alıp deneme kabinlerine ilerlerken o da elinde bir takım elbiseyle peşimden geliyordu.
"Aynı anda çıkalım." dediğimde başıyla onaylayıp kabine girdi. Bende hızla girdim ve elbiseyi giyinmeye çalıştım. Büyük uğraşlar sonucunda giyindim. Kabinden dışarı çıktığımda Sean'de çıktı. Birbirimize bir süre baktıktan sonra gülümseyerek "Oo.. Sean çok yakışıklı olmuşsun." dedim. Oda s8rıtarak elimden tuttu ve beni kendi etrafımda çevirdi ve "Sende çok güzel olmuşsun." dedi.
Mağazadan tüm reddedişlerime rağmen elbisemin parasını o ödemişti. Sıra maske almaya geldiğinde aklımda beyaz bir maske vardı. Şu filmlerdeki gibi kenarında beyaz tüyü olan cinsten. Bir dükkana girdiğimizde gözüme ilk beyaz bir maske çarptı. Ben uçarak maskeye gittiğimde Sean gülerek "Pekala. Sen onu lıyorsun. Bakalım ben... Evet. Bende bunu alayım." diyerek siyah bir maskeye ilerledi. Maskelerinde parasını ödeyip çıktığımızda saat dokuzdu. Cidden zaman ne ara geçmişti.
"Vay canına saat çok hızlı geçti." diye şaşkınlıkla konuştuğumda o tek kaşını kaldırıp "Saat beş gibi kalktığının farkındasındır umarım." dediğinde gözlerimi kocaman açtım. Kolundan tutup çekerek hızlı adımlarla yürürken "Çabuk ol. Geç kalmak istemiyorum." dedim. Gülerek o da adımlarını hızlandırdı.
•••
Devin'in evine geldiğimizde kosaram yukarı çıktım ve elbiseyi giyindim. Beyaz, çok hafif olan yeni aldığımız topuklu ayakkabılarıda giyindim ve elime maskeyi alıp aynanın karşısına geçtim. Saçımı yapıp dudaklarıma parlatıcı sürüp parfüm sıtım ve maskeyi takmaya çalıştım. Ofladoğımda aşağıdan Sean ve Devin'in itiraz eden seslerini duyunca kosarak berdivenleri indim ve "Maskeyi takamıyorum." diye resmen bağırdım. Sean eline maskeyi alıp taktı ve bağladığında saşkınlıkla ona baktım ve gülerek "O kadar kolay mıydı? Aslında yapardım da işte heyecanlıyım." dedim. Sean gülerek "Eminim öyledir." dediğinde Devin ikimizinde omzundan iterek dışarı çıkarttı.

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin