-79-

1.4K 70 9
                                    

DAHA ÖNCEKİ BÖLÜMÜ BEĞENMEDİNİZ Mİ? NE YORUM VARDI NE BİŞİ. OY BİRAZ VARDI A SANKİ BEĞENMEDİNİZ GİBİ GELDİ BANA :/RESİM BANA AİTTİR :) İYİ OKUMALAR....

EMİR'İN AĞIZINDAN

Chloe odadan çıkıp ağlamaya başladığındaa şaşırmıştım.Olduğum yerden kalkıp yanına gittim ve '' İyi misin? '' diye sordum.Başını kaldırdı ve bana baktı.Boynuma sarıldığında kaskatı kesilmiştim.Titrek sesiyle '' H-hamileyim. '' diyerek geri çekildi ve gözlerime baktı.Tepki veremiyordum.O kadar çok içmiştimki doğru düzgün düşünemiyordum. '' Ne yapacağım ben? '' diyerek daha şiddetli ağlamaya başladı.Etraftakiler bize sorglayan gözlerle bakıyordu.Kolundan tutup dışarı sürükledim.Arabanın yanına geldiğimizde hala ağlıyordu.

-'' Babası Riley mi?'' diye sorduğumda sessizce başını salladı.

-'' Çok korkuyorum Emir '' dediğinde derin bir nefes aldım.

-'' Sakinleş bir çaresini bulacağız Riley'ye haber vermek ister misin? '' diye sorduğumda başını olumsuz anlamda sallayarak '' Hayır hayır kimse bilmesin lüfen. '' dediğinde bende tamam anlamında başımı salladım.Kapısını açtığımda sessizce arabaya bindi.Bende arabaya bindim ve arabayı çalıştırdım.Demin ki gibi hızlı olmasada gaza biraz yüklendim.Yüksek bir yere geldiğimizde uçurumun kenarında durdum.Karanlık denizi şehir ışıkları yer yer aydınlatıyordu.Etrafımızdaki yaşlı ağaçlar gizlenmek için harika bir ortam oluşturuyordu.Manzara gerçekten inanılmaz güzeldi.Chloe'ye baktığımda büyülenmiş gözüküyordu.

-'' Emir burası çok güzel '' dediğinde gülümsedim.

-'' Sakinleşmek istiyorsan burası çok iyi bir yer.'' dediğimde buruk bir şekilde güldü.İki koltuğun arasındaki siyah kutuyu açtım ve içinden bir bira çıkartım açtım.Bir yudum aldığımda Chloe '' Çok fazla içmiyor musun? Bugün kaçıncı?'' diye sordu.Dudaklarımı bilmiyorum anlamında büzerek bir süre düşündüm ve '' Sanırım 20 falan emin değilim. '' dedim. Chloe şaşkınlıkla bana dönüp '' 20 mi? Ciddi misin Emir kendine kastın mı var? '' diye sordu.Gülümseyerek başımı ona çevirdim ve '' Bana bir şey olmaz sen dert etme. '' diyerek bir yudum daha aldım.

CHLOE'NİN AĞIZINDAN

Derin bir nefes aldım ve manzarayı seyretmeye başladım. Ben ne yapacağım? Kimseye söyleyemem. Kimse öğrenmemeli. Hamile olduğumu kimse öğrenmemeli. Belki zamanı gelince ya da hamile olduğum belli olunca falan söylerim. Hem Riley ne yapar? Hamile olduğumu öğrenirse ne yapacağı konusunda bir fikrim yok. Ya olumsuz bir tepki verirse?

Titrek bir nefes alıp 'Söz ver.' dedim.

'Ne için?'

'Kimseye söyleme. Derin'e bile. Biraz bu konuyu düşünmem gerekiyor.'

'Tamam.'

*******************

Hava serinleyince istemeden de olsa titremiştim.

'Kalkalım mı? Biraz soğudu sanki.'

'Peki. Hadi bin.'

Arabaya bindim ve emniyet kemerimi takıp arabayı çalıştırmasını bekledim.

Eve geldiğimizde Derin ve o çocuk bahçede oturuyorlardı. Emir onların yanına giderken ben hızlı adımlarla bana verdikleri odaya ilerledim. İçeri girdim ve odamın kapısını kilitleyip telefonumu elime aldım.

7 cevapsız arama. Arayanlara baktım ama Riley'nin aramadığını fark ettim. Gittiğimi fark etmemiş miydi? Gözlerim dolmaya başlamıştı yine. Neden hamileydim? Sadece bir kez birlikte olmuştuk ve hamile kalmıştım. Böyle bir şeyin olması mümkün mü?

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin