-46-

4.6K 163 103
                                    

YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN =) BİRDE OY =)

İYİ OKUMALAR =)

RESİMDEKİ EMİR =D

EMİR'İN AĞZINDAN

Derin'in bana haber vermeden gittiğine inanamıyorum! Hayır yani madem gittin neden aramıyorsun ki?

Uzun bir süredir kurt formundayım ve sonunda Derin'in kokusunu aldığım ev. Bir süre evin etrafında gezindim ama ne ışık yanıyordu ne de evden bir ses geliyor.

Bir süre daha evin çevresinde dolaştıktan sonra çevreyi araştırmaya başladım. Bugün dolunay vardı ve fazla zamanım yoktu.

Birden bir uluma duydum. Ulumadan yalnız olduğu anlaşılıyordu ve meydan okuyordu. Bu her kimse kendine fazla güveniyor olmalıydı. Buraya gelirken bir çok bölgeden geçtim ve bir çok sürü gördüm. Her biri en az on veya on beş arasındaydı ve hiç de barışçıl değildi.Neredeyse biri bana saldırıyordu.

Kısa sürede bir çığlık sesi duydum ve hemen kesildi.Bir kavga sesine benzer sesler duyduğumda bir koşma sesi de duydum.

Koşma sesi bana doğru yaklaşırken yavaşladı ve kesildi.Acılı bir ses duyduğumda o yöne ilerlemeye başladım.İleride bir kız yere çömelmiş bekliyordu.Karanlıkta yüzünü örten beyaz saçları ayın ışığında sanki parlıyordu.

Ona koşmaya başladım ve yanına gelene kadar da durmadım.

Ben hala ona yürürken başını kaldırdı ve beni gördüğünde bir anlık korkuyla geri gitmeye çalışsa da başarısız oldu.Sırt üstü yatarken onun üstüne kadar yürüdüm.Neden benden korkup kaçmamıştı?

Gözleri masmaviydi.Ve şu anda o gözler bana bakıyordu.İçimden bir ses onunla konuşmam gerektiğini söylüyordu nedense...

Tamamıyla onun üstüne geldiğimde kafasını yan çevirmiş,yere yapıştırmıştı ve gözlerini kapamıştı.Üstünde biraz kirlenmiş beyaz bir pijama takımı vardı.

Burnumla onun yüzüne dokundum ve zihnine konuştum.

'Korkuttuysam üzgünüm.'

Kız bir süre bana baktıktan sonra geriye kaymaya çalıştı ama kayamayınca elini kaldırdı.Ne yapıyor bu?!

Elini bana yakınlaştırdıkça hırlamam artıyordu.

'Ne yapıyorsun!?'

CHLOE'NİN AĞZINDAN

Kurdun sarı gözleri vardı.Bu demek oluyor ki bu kurt adamı tanımıyorum.Nereden mi anladım kurt adam olduğunu?Otomobil büyüklüğünde.

Onun gözlerine bakmayı kestiğimde baştan aşağı bir güzel süzdüm kurdu.Riley gibi simsiyah bir kurttu.Tüyleri o kadar parlaktı ki her hareketinde tüyleri sanki parlıyordu.Elimi yavaşça kaldırdım ve ona doğru uzatmaya  başladım.Elim ona yaklaştıkça hırlıyordu.

Bir ses öfkeyle 'Ne yapıyorsun!?' diye zihnime konuşmuştu.Ama onun gerçektende kurt adam olup olmadığını ona dokunarak anlamak istiyorum.Belki de sadece bir yanılsamadır...

Dokundum!Siyah nemli burnuna dokundum!

DERİN’İNAĞZINDAN

Çevreden gelen kurtların sesiyle gülümsedim.Şu anda yüzü aşkın kurt benim olduğum yere doğru geliyordu.Hem de benimle savaşmak için.Peki asıl sorun şuydu onlara karşı bende savaşacak mıydım?Kesinlikle!.Elimden geldiğince onlara karşı koyacaktım.Mademki yavaş yavaş ölüyorum ölmeden önce bir iz bırakacaktım.Dünya üzerindeki bütün kurtlar ağızdan ağza yayacaklardı beni.Hatta belki bir dişi kurt oğluna cesaret vermek için anlatacaktı hikayemi ‘Eskiden buralarda bir kurt varmış bir dolunay zamanı bu dağın tepesine çıkmış ve yüzlerce kurda meydan okumuş çoğu kurdu da tek başına öldürmüş. ‘’ diyecekti.Ben dağın tam ucunda beklerken ilk olarak siyah bir kurt belirdi karşımda.Riley'di bu.

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin