-80-

1.2K 70 11
                                    

EMİR'İN AĞIZINDAN

Bu defa Chloe'yi durdurmaya çalışmadım.Artık umrumda değildi hiçbir şey.Ölmek istiyordum ama onu bile yapamıyordum.Ara sokaktan çıkıp eve doğru yürümeye başladım.İleride elinde sosisliyle yürüyen Chloe'yi görünce yavaşladım.O ileride ben onun arkasında yürürken sonunda eve vardık.Bir süre kapının önünde öylece durunca saatin geç olduğunun karkına vardım.Muhtemelen kapıyı çalmak istemiyordu.Yanına gidip ona bakmadan anahtarı uzatınca bir süre anahtara baktı. '' Al hadi merak etme eve gelmeyeceğim.'' dedim.Derin bir nefes alıp elimden anahtarı aldı ve kapıyı açıp içeri girdi.Ben arkamı dönüp gidecekken '' İçeri gel biraz uyu gözlerinin altı morarmaya başlamış artık. '' dedi.Sesimi çıkarmadan içeri girdiğimde kapıyı kapatıp anahtarı orta sehpanın üstüne koydu.Koltuğa oturup ''Gel otur.'' dediğinde geçip oturdum.Hatalı olduğumun gayet farkındaydım ama o kadar içkiye rağmen kalbimdeki acı biraz bile geçmemişti ve ben buna katlanamıyordum.

'' Hatalıyım, kusura bakma. '' dediğimde şaşırarak bana baktı. '' Oradan bakınca nasıl grünüyorum bilmiyorum ama iyi değilim Chloe. Ölmek isiyorum gerçekten ama yeni dönüştüğüm şey yüzünden ölemiyorum bile. '' dedim. Kaşlarını hafif çatarak '' Yeni dönüştüğüm şey derken? '' dediğinde başımı iki yana sallayarak '' Boş ver. '' dedim.Bilmesini pek istemiyordum açıkcası çünkü dönüşümlerimde hala kontrolümü sağlayamıyordum.

CHLOE'NİN AĞIZINDAN

'Neden söylemiyorsun?'

Kafasını koltuğa yasladı ve 'Boş ver.' dedi. A harika... Naz yapıyor.

'Nazlanma da söyle.'

'Naz yaptığımı nereden çıkardın?'

'Boş ver.'

Ha ha. Sen bana öyle dersen bende böyle derim.

Bir süre sessizce koltukta yan yana oturduktan sonra gözlerimi etrafta gezdirmeye başladım.

'Im... Film izleyelim mi?'

'Bu nereden çıktı?'

'Patlamış mısırda yaparım.'

Başını yavaşça bana çevirdi. Gözleri baygındı. İyi bir uyku çekmesi gerekiyordu.

Ayağa kalktım ve mutfağa koşup mısır patlatmaya başladım. Patlattığım mısırları kaseye doldurdum ve yanına oturdum. Oturduğu yerde biraz kaymıştı ve neredeyse koltukta yatma pozisyonundaydı. Kaseyi onun kucağına bıraktım ve televizyonu açtım. Kutuda bir sürü film vardı ve hepsini alıp Emir'in yanına oturdum.

'Hangisini izlemek istersin?'

'Seç birini işte.'

Homurdana homurdana birini DVD'ye koydum ve filmi oynattım. Diğerleri nerede acaba?

**************************************

Filmin ortalarına doğru uykum gelmeye başlamıştı ve biraz üşüyordum. Ve şu anda Emir bana göre daha sıcaktı. Kafamı omzuna koydum ve sağ kolumu onun karnına koyup onun sıcaklığından yararlanmaya çalıştım. Gözlerim yavaşça kapanıyordu.

EMİR'İN AĞIZINDAN

Chloe'nin gözleri yavaş yavaş kapanırken ben boş gözlerle filme bakıyordum.Uykum vardı ama uyuyamıyordum.Her defasında Lena'yı görüyordum.Filmi izeyemeyeceğimi anlayınca Chloe'yi hafifçe tutarak ayağa kalktım yastığı başının altına koyup üzerine battaniyeyi örttükten sonra arka bahçeye çıktım.Pantolon hala nemliydi.Aldırmayarak üzerimden kazağı çıkardım pantolonuda çıkartıp havuza atladım ve yüzmeye başladım.Bazen kulaç atıyor bazende suyun altına girip öyle yüzüyordum.Artık havuzu kaç kez turladım bilmiyorum ama hava hafif hafif aydınlanmaya başlamıştı.Havuzdan çıkıp kurulanmaya ihtiyaç duymadan yerdeki kıyafetleri alıp üstüme geçirdim.İçeri geçip mutfaktan bir bira aldım.Chloe hafif hafif kıpırdanmaya başlamıştı.Onu uyandırmamaya çalışarak yeniden baçeye çıktım ve şezlonglardan birine oturup biradan bir yudum aldım.2 gündür hiç uyumuyordum.Doğaüstü bir varlık olabilirdim ama uykusuzluk beni bile sarsmaya başlamıştı.Bu halime rağmen her gözümü kapayışımda Lena'nın ölüm anını tekrar tekrar yaşıyordum.Biradan bir yudum daha alıp alnıma düşen ıslak saçları tek elimle arkaya attım.Biradan bir yudum daha aldığımda Chloe'nin sesini duydum.

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin