-43-

4.9K 203 17
                                    

DERİN’İN AĞZINDAN

Çocuk yukarıdan gelen seslerle beni bırakıp yukarıya çıktı.Çığlık ve ağlama sesleri geliyordu.Ve parçalanma sesler...

Açıkçası endişelenmiştim.Bende çocuğun peşinden gitmek için adım attığımda Colin önüme geçerek beni durdurdu. Öfkeli gözüküyordu.

'Sen kalıyorsun.Konuşacağız.'

Bana emir vermesine sinir oluyordum.Ayrıca her şey ortadaydı daha ne bekliyordu ki?

'Cevabını bildiğin soruları niye soruyorsun?!Benim sakinleşecek noktam sendin ama artık yetmiyorsun anlaşılan.' diye bağırdım.

Yüzündeki hayal kırıklığını görebiliyordum .Aniden yukarıdan gelen seslerin artmasıyla ikimizde yukarıya çıktık.Oda boştu ve pencere açıktı.Her yerde parçalanmış eşyalar vardı.

Pencereden baktığımda o çocuğun kurt formunda koştuğunu gördüm.Bizde hemen atlayarak ormana koşmaya başladık.Koştuğumuz sırada bende vücudumu kutra dönüştürmüştüm.Çocuğun yanına vardığımızda Chloe yerde yatıyordu çocukta ona bir şeyler söylüyordu ama anlamıyordum çünkü gözümkararmaya başlamıştıaniden kendimi yerde buldum.

COLİN’İNAĞZINDAN

Chloe ve o çocuğun yanına vardığımızda Chloe yerde yatıyordu.Çocuk Chloe’ye 'Chloe aç gözlerini!Chloe!Lütfen kapama gözlerini!' diyorduama işe yaramamıştı.Chloe bayılmıştı.Aniden Derin’inde yere yığılmasıyla arkamı döndüm.Hangisine tepki vereceğimi bilemedim bir an. Chloe ve Derin’in bayılmasına mı yoksa Derin’in o çocuğun karşısında insana dönüşmesine mi?Hızla çocuğa döndümve sinirle 'Arkanı dön hemen!' diye bağırdım. Çocuğun dönmesiyle üstümdeki hırkayı çıkartıp Derin’e giydirdim neyse ki ona uzunoluyordu.Onu kucağıma aldığımda çocuğun da Chloe'yi kucakladığını gördüm.

Şimdiki asıl sorunbu ikisine de neler olduğuydu.

RİLEY’NİNAĞZINDAN

Onu yerden aldım ve yürümeye başladım.Ona ne yapmıştı bu adam?Şu kız neden aniden hiçbir neden yokken bayılmıştı?Aklımda bir dünya soru vardı...

Eve yürürken hiç konuşmamıştık.Zaten konuşmakta istemiyordum.

Onu beklemeden kapıdan hızla geçtim ve onu yatağa bıraktım.Elimi anlına koydum ve baktım.Ateşi biraz vardı sanki...Ben bu kadar sıcakken nasıl anlayacağım ki olup olmadığın?!Şu kuzen bozuntusuna baktığımda karşı odaya kızı bırakmıştı.Ona baktığımı görünce

'Ne?'dedi.

'Bir gelsene.'

'Neden?'

'Bir şey soracağım.'

Ağır adımlarla yanıma geldi ve ne? diyen bir bakış attı.

'Ateşi var mı baksana.'

'Niye sen bakmıyorsun?'

'Baksan ölür müsün!?Bak işte!'

'Bana emir veremezsin!'

Ohooo....Çoktan o vampir dişlerini çıkarmış bende kurt formuma girmiştim..

Kamburumu olabildiğince çıkardım ve uygun bir pozisyon alarak bekledim.Bir süre birbirimize baktıktan sonra 'Bana emir verilmesinden hoşlanmam!'diye tısladı.

'Eğer kuzeninin başına bir şey gelmesini istemiyorsan ateşine bak!'

Chloe'nin yanına gidip sağ elini anlına koydu.O sırada diğer odadan kızın bağırışını duydum.Birkaç saniye sonra elini çekti ve odadan çıktı.

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin