-88-

1.3K 71 2
                                    

DEVİN'İN AĞZINDAN

Deniz kenarındaki bir uçurum kenarına geldiğmizde durmuştum. Biralardan ikisi bitmişti elimde üçüncüü vardı. Durduğumda Sean' a döndüm. Onunda elinde bir bira vardı. Kapıyı açıp dışarı çıktık ve arbayanın ön ksımına yasladım. Sean'da peşimden gelip yanımda durduğunda ona döndüm.

-'' Chloe'nin bebeğini neden öldürdün?''

-'' Dostum gelecekle ilgili bazı şeyler gördüm aslında ilk sebep Chloe'den intikam almamdı. Yani senin benden uzaklaşmanın sebebinin o olduğunu düşündüğüm içindi.Ama o bebeği hissettim Devin. İleride çok kötü şeyler yapacaktı, o bebek çok güçlü olacaktı Devin hiç birimizin tahmin edemeyeceği kadar hem de. Ve bu gücü çok kötüye kullanacaktı. Kötü derken dünyanın sonunu getirecek felaketten bahsediyorum. '' dediğinde şaşırmıştım.

-'' Dalga mı geçiyorsun? '' dediğimde elini bana doğluttu. Oanda zihnimde bazı görüntüler belirdii.

Görüntü gittiğinde kanım donmuştu.

-'' Vay canına '' dediğimde Sean bana gülümsedi.Sean'ın yalan söylemediğini bakışlarından alayabiliyordum.O bebeğin ölmesi hepimiz için iyi olmuştu hatta Chloe için bile.Çünkü bebek doğarken Chloe ölecekti ve ileride yapacakları şeylerde binlerce masumun ölümü demekti.Arkadan öfkel bir ' Devin! '' sesi duymamla arkamı döndüm.Riley hırlayarak bana yaklaşıyordu.

-'' Bebeğimi kim öldürdü söyle! Yoksa seni öldürürüm! '' dediğin artık sabrım taşmıştı.Arka cebimden silahı çıkartıp ona doprulltum ve '' Kim daha önce yapıcak deneyelim istersen? '' dedim.O sırada Sean'ın

-'' Devin dur bırak onada göstereyim '' dediğini duydum ama öfkkeme söz geçireiyordum.Riley'nin haddini bilmesi gerekiyordu Sean

-'' Devin lütfen '' diye tekrar edince derin bir nefes alıp

-'Tamam '' diyerek silahı indirdim.

RİLEY'NİN AĞZINDAN

Hırlayarak onlara biraz daha yaklaştığımda Devin öfkeyle bana bakıyordu.

'Devin kim öldürdü bebeğimi!'

Sean bana yaklaşmaya başladığında ona başımı çevirdim ve dişlerimi gösterdim. Kamburumu çıkarttım ve olabildiğince tüylerimi kabarttım. Her adımında küçük adımlarla bende geri gidiyordum. Onun bana yaklaştığı her an içimdeki huzursuzluk biraz daha artıyordu. Sean elini kaldırınca havlama arası bir ses çıkarttım ve hızla üstüne atladım. Ama ben onun üstüne atlayınca sertçe boynumdan kavradı ve beni şiddetli bir şekilde yere çarptı. Acıyla inleyip elinden kurtulmaya çalısıyordum. İnsanken benden güçlü olan tek kişi sanırım karşımdaki büyücü.

Ben çırpındıkça adam boğazımı biraz daha sıkıyordu.

'Riley sana bir şey göstereceğim. Ama sakin olmalısın!'

'Bırak beni!'

Elini anlıma koyduğunda tüm hareketim kesilmişti. Sanki film izliyormuş gibiydi. Elini anlımdan çekince sadece ona bakıyordum.

'Riley bu gelecek. Eğer bebeğin yaşasaydı bunlar olacaktı.'

Yan dönerek ayağa kalktım. Gözlerim hala yere bakıyordu. Bu korkunçtu! Chloe herkesin iyiliğini düşünen biriydi ama bebeğimiz... Bebeğimiz başkalarına, masum insanlara zarar veren bir canavardı!

Ama bir sorun vardı. Ben bunu nasıl Chloe'ye anlatacaktım? Ah neyse... Sadece tek bir şey düşünüyorum o da Chloe'nin yaşaması...

DEVİN'İN AĞIZINDAN

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin