-59-

2.7K 110 28
                                    

EMİR’İN AĞZINDAN

‘Kötü biri miyim ben?’diyince dönüp bana baktı. ‘Seni ilk gördüğümde gözlerinde masumluk vardi şu an ise sadece  karanlik var.’ dediğinde ona bir adim yaklastim ‘Ne bekliyordun ki bende? O zamanlarda boyleydi. Ben sadece umutluydum herkes bunu yok etmek icin ugrasti o adamlar varya oldu diye bitmedi hersey beni yikmak icin baskalari gelecek.’ dedim. Öylece bakiyordu bana.

CHLOE’NİN AĞZINDAN

Başımı sallayıp ‘Yanılıyorsun Emir. Ben seni yıktım, mahvettim. Lena ise seni yeniden inşa etmeye çalıştı ama sen umudunu kaybettin. Küllerinden yeniden doğmayı reddettin. Ve hala da izin vermiyorsun. Sadece biraz umut ve inanca ihtiyacın var ve bunlar bende değil, Lena da.’ Diyip otele geri girdim.

Chole ' nin arkasindan gittim ve tam asansöre binecekken kolundan tutup çektim ve odalardan birine cekip kapattim.Burasi sanirim temizlikcilerin malzemesinin oldugu odaydi.Herneyse.Chole sert bir şekilde

-" Ne yapıyorsun ya " diye sorunca

-" Lanet olsun Chole korkuyorum anlamıyormusun" diye bağırdım.Ben böyle bağınca çatılmış kaşları kalkmıştı.

-"Nasıl yani " diye sordu şaşırmış bir ifadeyle.Başımı yere eğip

-" Aynı ihaneti başkasından yemek istemiyorum " dedim ve başımı kaldıp ona bir adım yaklaştım " Hennry'nin bize yaptığı o pisliklerde biz yani Derin ve ben Anne diye ağlıyorduk.O yaşasaydı böyle olmazdı diyorduk.Sonra bir anda öğreniyoruzki annemiz bize o işkenceleri tasarlayan herifin kollarında bizi izliyormuş "

Chole üzgün gözlerle bana bakıyordu

" Bütün bunlardan sonra ben baskasina guvenmiyorum.Güvendigim kisinin ayni ihaneti yapmayacagi ne malum su anda sana bunlari anlatiyorum sanmaki güveniyorum birazdan bütün bu dediklerimi unutturcam sana " dedim

CHLOE'NİN AĞZINDAN

'Bunu yapamazsın!' diye bağırdığımda elini boğazıma yapıştırdı ve sırtımı duvara yapıştırdı. Onu itmeye çalışırken gözlerimin içine bakmaya başladı. Gözlerimi onun gözlerinden kaçırmaya çalışıyotdum ama yapamıyordum.

Gözlerimim içine bakarken beni itelemeye çalışıyordu

-'' Emir yapma bunu kkendinden uzaklaştırıyorsun herkesi eğer bunu yaparsan...''

-'' Beni bir canavar olarak düşünmeye devam edeceksin biliyorum '' dedim zihnine odaklanarak

-'' Az önce söylediğim herşeyi unut benimle konuşmak için burayı seçtin söyleyeceklerini söyledin  ve şimdide gideceksin '' deyip gözlerimi ondan ayırdım.Bir süre daha bana bakıp kapıdan çıktı bende arkasından çıktım o asansöre binip yukarı çıkarken bende Derin'in yanına döndüm

Lenanın ağızından

Biraz sakinleşmiştim.Ytakta sırt üstü yatıp olacakları düşünürken kapının çalınmasıyla yerimden kalktım.Choleyi

-'' Merhaba şey diyecektim biraz kestirebilirmiyim odamda Riley e mike var da orada olamıyorum '' dedi

-'' Tabi gir deyince içeri girdi ve kendini yatağa bıraktı çok yorgun gözüküyordu o yüzden hiç sesimi çıkarmadım.Gözlerimni kapatınca bende bilgisaydan film açtım ve kulaklığımı takıp izlemeye başladım.

2 SAAT SONRA

Chole'nin sıçramasıyla gözüm ona döndü.

-'' Ne oldu '' deyince başını sallayıp

-'' Bilmiyorum karmakarışık birşeyler gördüm '' dedi

CHLOE'NİN AĞZINDAN

Başım çok ağrıyor... Bana ne oldu? Az öncr brn ne gördüm? Uf... Tek götdüğüm larmaşık şeylerdi... Lena  'Ne oldu?' dediğinde başımı salladım ve 'Bir şey yok.' dedim. Kapıya yöneldim ve 'Riley Mike'a bir şey yapmadan ben kaçayım.' diyip dışarı çıktım. Otel odama gelip kapıyı açtığımda Riley'yi kurt formunda Mike'a dişlerini göstermiş hırlarken buldum. 'Riley!' diyince başı bana döndü. Öfkrlo bakışlarının yerini yumuşak bakışları aldığında yanına gittim. Elimi dev kafasına koyup okşamaya başladığımda İnsana dönüştü. Elimi ondan çekince kapamış olduğu gözlerini açtı ve bana yaklaştı. Mike'a baktığımda bakışlarının acılığını gördüm.

MADALYON 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin