36- Skandal

66.2K 5.1K 5.4K
                                    

@-mahbub ❤

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

@-mahbub ❤

**

Poyraz yayınladığı videonun yaratacağı sansasyonelden bihaber, oldukça keyifli bir halde telefonu pijamasının olmayan cebine yerleştirmeye çalışıyordu. Yüzünde bir an olsun azalmayan haylaz bir gülümseme, içinde tüm ülkenin elektriğini tek başına sağlayacak bir enerji vardı.

Telefon elinde titreyince, kaşları hafif çatılarak cebine koymaya çalıştığı telefona baktı. Video ana sayfada sessiz bir şekilde dönüyordu. Videoyu tekrardan izlerken "Ah unuttum," diyerek eliyle başına vurdu. Kendi yüklediği videoyu beğendi, yorumlara girerek sevdiği emojileri attı.

@MerthanÖzkan: 😍🤩❤️🙃🙃😌💋💅💄✨👯🚛🏎️🚡🛵🩺💉👨‍⚕️🥼♥️❣️💓💒😻😍🧡👄🎉🌷⭐

Feyza'nın yatakta hareketlenmesiyle telefonu kapatarak yatağa doğru döndü Poyraz. O an Feyza'nın uyanmasından ve onu pijamalarıyla görmesinden korktu. Güzel olmalıydı, çok güzel olmalıydı. Hatta öyle güzel olmalıydı ki Feyza ona bayılmalıydı. Çok sevmeliydi.

Hemen odasına gidip dolabını açtı. Geçen bayram babasının ona aldığı mavi takımını çıkardı. Beyaz gömlek, kırmızı papyon, lacivert pantolon ve açık mavi ceket. Oyalanmadan kıyafetlerini üzerine giyindi, sonra ayakkabılarına baktı. Bunun altına giydiği lacivert ayakkabısını dışarıda kullanmıştı. Ayakkabılıktaydı ve kirliydi. Pek umursamadı, aşağı inip ayakkabılıktan lacivert parlak ayakkabısını aldı. Lavaboda altını yıkadı. İçi biraz ıslandı, onu da kurutma makinesiyle halletti.

Merthan ise oğlunun odadan çıkmasının ardından çok geçmeden uyandı, olan bitenden habersiz başını çevirip kendisine sarılan kadını izledi. İzledi. Yüzünde kocaman bir gülümseme oluştu, kalbi sımsıcak oldu. Elleri istemsiz onun saçlarına gitti, eğildi, çıplak omzunu öptü. Bunu yaparken de o güzel kokusunu içine çekip "Bir tanem," diye seslendi ona.

Feyza başta ses çıkarmadı sonra da hiç gözlerini açmadan "Hm..." diye mırıldandı.

"Uyan hadi."

"Saat kaç?"

"Bilmiyorum ama Poyraz birazdan uyanır, uyandığı gibi de benim odama gelir. Bizi bu halde görmesin."

Feyza gözlerini kırpıştırarak açtı ve uykulu bir sesle "Tamam," dedi. Tam kalkacakken çıplaklığını hatırladı, üzerinin açılmasından korkarak çarşafın ucunu tuttu. Merthan onun bu tavrına serserice gülümserken "Ne o?" diye sordu. "Çekiniyor musun benden?"

"Çekinmiyorum," dedi, Feyza hemen savunmaya geçerek.

Merthan tamamıyla ona döndü. İşaret parmağıyla çıplak omuzlarına dağılan saçlarını sinir bozucu bir yavaşlıkla kulağının arkasına sıkıştırırken "Hm," diyerek yatakta ona doğru yaklaştı. Çıplak kolları temas etti. Bedenlerinin sıcaklığı aralarındaki pikeye rağmen birbirine yansıdı. "Kanıtla o zaman."

Asalak Fenomenजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें