27- Yeni Video

68.4K 6K 2.5K
                                    

Doğum günün kutlu olsun Gülsüm, iyi ki doğdun. Bu bölüm senin için 💖 

Keyifli okumalar!

**

"Duydun mu, Feyza Soysal bu akşam yeni video yayınlayacakmış."

Elindeki içi boş karton bardağı çevirirken arkadaşına bakarak konuşmuştu uzun boylu hemşire. Feyza Soysal hastanelerinde çalışmaya başlamadan önce pek ilgisini çeken biri olmasa da ünlü biriyle aynı yerde çalışmak ister istemez onu yakın takibe almasına neden olmuştu. Ne de olsa her gün milyonlarca takipçisi olan biri hastanelerinde staj yapmıyordu.

"Duydum, ay gördüm yani. Hikayesinde paylaşmış. Kesin Merthan Bey'in ona bağırmasıyla ilgili çekecek."

"Kesin canım. En son muayenesini beğenmedi diye video çekmişti, şimdi onu herkesin içinde azarladı diye kim bilir neler der."

"Merthan Hoca da nasıl bağırdı ama? Bana o lafları etseydi bırak sevgili olmayı aynı hastanede bile bulunmazdım."

Merthan tükenmez kalemi agresif bir şekilde masanın üzerine koyarken dişlerini sıka sıka arkasını döndü.

"Morfin mi soludunuz siz?"

Sakin ses tonu kesinlikle bir aldatmacaydı ve bunu dedikodu yapan iki hemşire de farkındaydı. Bundandır ikisi de ne yapacağını bilemediler. Merthan imzaladığı belgeleri eline alırken ters ters bakmayı sürdürdü ve en son odasına gitmeden önce onları "İşinize bakın," diye uyardı.

Feyza'nın video çekeceğini o da biliyordu ama şimdiye kadar aklının ucuna gelmeyen ihtimal dedikodu yapan iki hemşire yüzünden kafasında bir 'acaba' oluşturmuştu. Zaten dün aralarında hiçbir şey olmamış gibi paylaştığı fotoğrafa ve fotoğrafın altına yazdığı yazıya sinirlenmişti, bir de kavgalarını sosyal medyaya taşıma ihtimali... Öfkeli bir nefes alıp tartıştıklarından, daha çok onun Feyza'ya kızmasından sonra ikinci kez Feyza'yı aradı. Feyza yine açmadı.

Ve Merthan dozu artmış öfkesiyle yeri döve döve odasına girdi.

**

"Baba doğum günümde al bari, Allah için ya. Üç aydır alacağım diyorsun, almıyorsun!"

"Sen derslerine çalış belki alırım." Belki kelimesini duyduğu gibi koca bir gülümseme oluşmuştu Feyza'nın yüzünde. Babası 'belki' diyorsa o iş tamamdı.

"Ya sen adamsın! Alacaksın değil mi?" Babasının esrarengiz bakışlarıyla birlikte kaşlarını çatarak başını hafif aşağı doğru eğdi Feyza. Geçen birkaç saniyenin ardından babasının alnında derin kırışıklar oluştu ve sonra aniden yüzü aydınlandı.

"Aldın mı? Aldın değil mi! İnanamıyorum! Nerede? İstediğim telefondan mı aldın?"

Babası elindeki kumandayla reklama giren programı değiştirirken başını iki yana salladı. Zaten Feyza babasının annesiyle fısıldaşmalarını duyduğunda bir şeyleri çakmıştı ama yine de beklemiyordu.

"Doğum günümde vereceğim."

"Hayatta bekleyemem, baba şimdi ver işte ya."

"Annenin dolabını aç, direkt görürsün zaten."

"Ya!" Koştura koştura dolabın kapısını açtı. Gördüğü telefon kutusunu aceleci bir tavırla aldı ve kutuyla birlikte salona gitti.

Asalak FenomenWhere stories live. Discover now