⚘yirmi altı

12.1K 676 194
                                    

yayımlanma tarihi: 21 temmuz, 2020

🎞alt-j*fitzpleasure

Son zamanlarda kendimden hiç beklemediğim hareketlerde bulunuyordum. Rosalinda'yla görüşmeli konuşma yaparak her şeyi anlatmam da bunlardan biriydi. Nasıl oldu bilmiyordum, birden söyleyivermiştim işte... Tamam, aslında yardım almak istiyordum ve Rosalinda'nın da bu konularda iyi olduğunu biliyordum.

Birlikte bulduğumuz plan hem zor hem de güzel bir deneyim olacak gibi görünüyordu. Kuzeni Jack, bir striptiz klübü sahibiydi. Kulüp çok bilinen bir yer değildi, araştırma yapmak ve yüklü bir miktar paraya sahip olmak gerekiyordu. Rosalinda'nın dediğine göre internet yıldızları bile bazen orada çalışıyordu.

Thomas'ı oraya götürdükten sonra kameralı odalardan birine alacaktım ve ayarlanan üç kız ona kur yapacaktı. Ben ise kameradan onu izleyecektim ve biraz teşvik edecektim. Pekala, bunu nasıl yapacağımı bilmiyordum ama içimdeki endişe bir yolunu bulmamı sağlardı herhalde.

"Planın üstünden bir daha geçmeye gerek var mı?" Düşüncelere daldığımı, Rosalinda'nın sırıtan sesiyle fark ettim. "Ya da gaza gerek var mı?"

"Halledeceğim." diye temin ettim.

"Pekala. Jack'le konuştuğumda sana haber vereceğim. Ama bir soru sormam gerek, Bella." Annesinin ona seslendiğini duyduk, geleceğini söyledikten sonra başını tekrar benden yana çevirdi. "Bir ayda birçok şey deneyebiliriz ama eğer başarılı olamazsan... Onunla ilk seksini yapacak mısın?" Gözlerimi kaçırdığımda kızarışımı görüp gülmemeye çalıştığını fark ettim. "Zorlama gibi bir mevzu söz konusu değil o zaman?"

"İstemeden yaptığım bir şey yok, Rosa. Ama... Ondan etkileniyor olmamdan korktuğum bir gerçek." İtirafım yüzünden kısılan sesimi kısa bir öksürükte düzelttim. "Onunla aramızdaki farka bir baksana... Apayrıyız."

"Doğru. Thomas'ı az çok tanırım, bu yüzden dayanabileceğini sanmıyorum ama gözü kara biri olduğu izlenimine de kapılmıştım." Beni rahatlatmak için yalan söylemiyordu hiç, buna alışıktım. Ailem de öyleydi ama Rosalinda farklıydı çünkü düşüncelerini belirttikten sonra hep yumuşatarak örneklendirirdi. "Ama farklardan korkma. Her ne kadar konu Thomas olsa da biriyle tamamlanma olayı gerçek gibi geliyor bana."

"Hım..." diye mırıldandım. Verdiği örneği bizzat yaşadığını anlayabiliyordum aslında ama o söylemek istemediği sürece ben de bir şey demezdim. Brant ve Theodore'la yaşadıklarını biraz biraz biliyordum. Arada Brant'le mesajlaştığının da farkındaydım ve bir kez Theodore'u onun odasında görmüştüm; üstelik genelde dışarıya da onunla çıkıyordu.

"Bir şey olursa gelirim. Ya da Veronica'dan yardım isteyebilirsin. O iyi biri. Aslında Thomas konusunda sana en yardımcı olacak kişi Matthew'dur." Tebessüm etti, bir nebze acılı olduğunu sezebiliyordum. "Ama sakın içime atayım deme. Umursamaz tavırlarının altında neler olduğunun farkındayım. Tamam mı, Şef?"

Güldüm. "Tamam."

*

İki gün sonra her şey halledilmişti ama kıvranıp duruyordum. Çünkü hem heyecanlanmıştım, hem de planımın eklenen kısımlarından utanç duyuyordum.

Dennis az önce dışarı çıkmıştı, Thomas'ın beni bir yoklayacağından emindim. Koridorda hazırlanmış bir şekilde Thomas'ı bekliyordum. Birkaç dakika sonunda ıslık çalarak merdivenleri ikişer ikişer çıkan Thomas'ı gördüm. Beni fark ettiğinde ıslığı yavaşça söndü, kaşlarını kaldırdı ve bedenimi ilmik ilmik süzmeye başladı.

Alt dudağını yavaşça yaladı, en sonunda gözleri benimkileri buldu. "Neler oluyor?"

"Seni bir yere götüreceğim."

masum ve yasakWhere stories live. Discover now