Bölüm 55

18K 1.3K 419
                                    

Twitter: pembehikayelerr
İnstagram: pembekalemhikayeleri

***
Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bayramlar. 🌸🌸 İnş bir sonraki bayramımızı sevdiklerimizle sarılarak kutlarız.🙏🏻☺️

Keyifli okumalar. ❤️

***

Bölüm Şarkısı; Chevel Shepherd - Broken Hearts

Ateş edilen araba karanlığın içinde hızla kaybolurken Tolga kendini tamamen kaybederek gözlerini kapattı. Mehmet, Tolga'yı yerde kanlar içinde görünce bir an için donup kalsa da hemen kendini toparladı. Genç adamın yanına hızla çömelip kurşunun neresine geldiğine baktı ilk önce. Kanın yoğun olarak göğsünün sol bölgesinden geldiğini fark edince panikleyerek "Tolga iyi misin? Ne olur bir ses ver!" derken cebinden hızla telefonu çıkarıp 112 acili aradı. Tolga'dan ara ara inleme sesinden başka tepki gelmiyordu. Mehmet buna da şükrediyordu. En azından hala yaşıyordu...

Dakikalar sonra acil servise gittiklerinde Tolga direkt ameliyata alınmıştı. Mehmet ise gergin bir şekilde acil servisin kapısında ne yapacağını bilemeyerek bir sağa bir sola volta atıyordu. Karısına ve Tolga'nın annesine bu durumu hemen haber vermek zorundaydı, hatta kız kardeşine, ancak böyle bir haber nasıl söylenir bilemiyordu. Kendini çok güçlü sanan kendisi bile utanmasa çocuk gibi ağlayacaktı. Dağ gibi adam gözlerinin önünde bir anda yere serilmişti. Ve kurşunun hedefi kendisiydi, Tolga onun önüne geçerek kurşunun hedefini şaşırtmıştı. Genç adam bir durup sinirle saçlarını karıştırdı. Kim neden ona böyle bir şey yapardı anlamıyordu! İş hayatında düşmanları, anlaşamadığı insan çoktu ama bu derece tehlikeli bir durumla daha önce asla karşılaşmamıştı. Derin bir nefes alıp sıkıntıyla nefesi geri verirken cebinden telefonunu çıkardı. Artık bu işte kaçamayacağını anlayarak karısını aradı.

Ceren Mehmet'in Tolga'nın yaralandığını söylediği aramasında sonra Rüzgar'a duygularını belli etmemeye çalışarak onu evdeki çalışanlarına emanet edip hızla Sena ile evden çıktı. Sena ve o, basit bir yaralanma olduğunu sanırken bile mahvolmuş haldeydiler. Özellikle Sena bir çeşit şoka girmiş, ağlamaktan başka tepki vermiyordu. Hastaneye girdikten sonra beklemeden Mehmet'in yanına çıktıklarında Sena girdiği trans halden çıkıp Ceren'den önce abisinin yanına gitti. Gözlerindeki yaşları ellerinin tersiyle silip "Abi ne oldu Tolga'ya?" diye sordu. "Neden yaralandı? Neden ameliyata alındı?"

Mehmet karşısında çaresizce kıvranan kız kardeşine ve karısına aynı anda bakarak "Vuruldu" dedi. Lafı gevelemenin manası yoktu. "Onun evinin önüne geldiğimde kapıya beni karşılamak için çıktı. O ana kadar her şey normal seyrinde giderken bir anda bir arabanın sesini duydum. Arabanın camından biri çıkıp elindeki silahın namlusunu bana çevirdi."O an gözlerinin önüne gelince gözleri yeniden dolmaya başladı. Kekeleyerek "Be..ben ne olduğunu anlayamadım" dedi. "Tolga bir anda önüme geçti, benim yerime kurşunun hedefi o oldu"

Ceren duyduğu haberin şokuyla sendelerken Sena bir anda bayıldı. Mehmet ani bir refleksle kız kardeşini yere düşmeden yakalayıp ameliyathane kapısındaki koltuklardan birinin üzerine onunla birlikte oturdu. "Sena iyi misin?". Mehmet'in telaşlı sorusu karşısında Sena gözlerini açtı. Kısa süreli bir şokla dengesini yitirmişti. Şu an tek öğrenmek istediği Tolga'nın durumuydu. "Ben iyiyim. Tolga nasıl abi? Ona bir şey olmadı değil mi? Lütfen doğruyu söyle!"

Sena'nın ağlayarak sorduğu soru karşısında Ceren de artık gözyaşlarını serbest bırakmıştı. İki kadın da genç adamın karşısında ağlıyordu. Mehmet hangisini teselli edeceğini bilemiyordu. "Hemen ameliyata aldılar, ben de bir şey bilmiyorum" derken karısını kolundan tutup diğer yanına oturttu. İki kadını da kollarıyla sarıp göğsüne yasladı. "Merak etmeyin birazdan doktor ameliyathaneden çıkacak ve bize Tolga'nın iyi olduğunu söyleyecek. Tolga güçlü adamdır, asla bir savaşı kaybetmez"

KALBİMİN SAHİBİ / Davetsiz Aşklar ~ 2Where stories live. Discover now