Bölüm 10

72.8K 4.6K 289
                                    

Medya: Bölümdeki Ceren, Sena ve Orhun. 😇

*****

Facebook Grubu; Pembe Kalem Hikayeleri

İnstagram: pembekalemhikayeleri

(Bölümden resimler ve alıntılar görmek istiyorsanız, mutlaka gruplara gelin. ☺️)

***

Keyifli okumalar.

****

Akşam saatlerinde restauranta Zeynep ile birlikte girerken aynı zamanda gözleriyle etrafa sanki normal bir şekilde bakıyormuş gibi göz gezdiriyordu. Bakışları normal bir göz gezdirmeden çok uzaktı, fakat Ceren yine de çok fazla belli olmamasını umuyordu. Üzerine beyaz bir bluz ve yüksek bel, siyah bir kumaş bir pantolon giyinmişti. Bluz straplez kesimliydi ve boynuna iplerle bağlanmıştı. Aslında kolsuz olan bluza beyaz kumaştan yapılan kollar çıplak olan kollarına iplerle bağlanmıştı. Ceren'in üzerinde fazlasıyla güzel durmuştu. Genç kız saçlarını toplamayı tercih etmiş, yüzünü ise hafif bir makyaj ve kırmızı mat rujla süslemişti.

Kendinden emin bir tavırla Zeynep'le masalarına oturduktan sonra gözlerini yine etrafta gezdiriyordu. Fakat Mehmet görünürde yoktu. Garson önlerine menüyü getirdiğinde Ceren yemeklerden çok kapıya göz atıyordu. Sonunda Zeynep dümene geçerek ikisi için de önden günün çorbasından isteyince, Ceren'i bu işkenceden kurtardı. Ceren fazla dikkat çekebileceğini fark edince arkadaşına "Zeynep sen etrafa tam bakabilir misin?" diye sordu.

Zeynep kıkırdayarak "Tabi bakarım, zaten sen birazdan kesin şaşı olacaksın" dedikten sonra etrafa göz atmaya başladı. Genç kız gözlerini etrafta bir süre gezdirdikten sonra Ceren'e dönüp "Canım sen Mehmet'in bu restauranta geleceğinden emin misin?" diye sordu.

Ceren oflayarak gözlerini yeniden restaurantta gezdirdi. "Eminim Zeynep. Masasının üzerindeki notta kesinlikle bu restaurantın adı yazıyordu ve tarihi de bu gündü"

"Tamam o zaman bekleyelim. Vazgeçmediyse gelir"

Ceren ümitsizce etrafa bakmaya devam etti. Belki de gelmeyecekti, belki de vazgeçmişti. Sevdiği adamın peşine takılan ergen kızlar gibi buralara kadar gelmiş, arkadaşını da yanında sürüklemişti. "Zeynep sen haklısın.." dediği anda gözleri kapıdan giren adamda takılı kaldı. Mehmet etrafa bakmadan nereye gideceğini bilerek hızla masasına doğru yürürken Ceren iç geçirerek yutkundu. Çok yakışıklıydı. Üzerindeki gri takım elbise mavi gözlerini daha çok vurgulamıştı. Yüzündeki sakallar onun daha sert bir çehreye sahip olmasını sağlarken, onu daha da karizmatik göstermişti. Ceren dahil restauranttaki tüm kadınların gözü onun üstündeydi. Genç kızın canı hissettiği kıskançlıkla sıkıldı.

Mehmet masasına oturduktan sonra saatini kontrol etti. Birini bekliyordu. Ceren onun kimi beklediğini daha çok merak etmişti. Oylum mu gelecekti?

Genç kız dikkatle adama bakarken Mehmet de gözlerini kapıya çevirdi. Bir anda ayağa kalkınca Ceren onun baktığı tarafa baktı. Sarışın bir kız gülerek ona bakıp el salladı. Mehmet de ona gülümserken Ceren onu seneler sonra ilk defa gülümserken gördüğünü fark etti. İçi kıskançlıkla kavrulurken kız daha kötüsünü yapıp koşarak adama ilerleyip sarıldı. Yanağına bir öpücük bıraktıktan sonra geriye çekilip Mehmet'e baktı. Mehmet kızın ellerini tutarken gözleri parlıyordu. Ceren şokla onlara bakarken "Zeynep başka biriyle birlikte" diye mırıldandı. "Ve bu kıza aşık, gözleri parlıyor". Zeynep ona destek olmak için ellerini tutarken Ceren'in dudaklarından acıyla "Oylum'la savaşabilirdim ama ben bu kızla savaşamam. Onu seviyor" sözleri döküldü.

KALBİMİN SAHİBİ / Davetsiz Aşklar ~ 2Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα