Bölüm 6

78.1K 4.5K 333
                                    


İnstagram: pembekalemhikayeleri

(Bölümden resimler ve alıntılar görmek istiyorsanız, mutlaka gruplara gelin. ☺️)

***

Veee ben geldimmm.

Keyifli Okumalar.

****

Bölüm Şarkısı: Leyla The Band - Yokluğunda.

***

2011 - AMERİKA

"Bu geceyi benimle geçirir misin?"

Ceren Mehmet'in yüzünün aldığı şaşkınlık halini görünce panikle açıklama yapmaya devam ederek "Yani bir daha pansiyona gitmene gerek yok diye dedim ben" dedi, yüzü utançtan kıpkırmızı olmuştu.

Mehmet onun utandığını fark edince sanki normal bir şeylerden bahsedermiş gibi "Seni rahatsız etmek istemiyorum" dedi.

Ceren onun bu davranışına minnettar olmuştu. "Şey buraya gelirken arkadaşımla gelecektik ama o vazgeçti. Ben de şu anda çift kişilik odada kalıyorum. Hiç rahatsız olmam."

Genç adam bu teklifi seve seve kabul etti. Beraber geçirecekleri zaman kısıtlıyken onunla vakit geçirmeyi asla reddemezdi. Genç kızın elini yeniden tutup beraber otele girdiler. Otel Las Vegas'ın pahalı otellerinden biriydi. Otelin girişinden çıktıkları kata kadar her yer ihtişamlı eşyalarla döşenmişti. Ceren'in odasına çıktıklarında genç kız önden ilerleyip kapıyı çantasından çıkardığı anahtarla açtı. O kenara çekilince Mehmet onun bıraktığı boşluktan içeriye girdi. Odada iki yatak vardı. Bir süre lüks odaya göz gezdirdikten sonra genç kıza dönüp "Arkadaşın neden vazgeçti?" diye sordu. Aslından bu durumdan oldukça memnundu ama yine de bu soruyu sormuştu.

"Kendisine bir anda erkek arkadaş buldu ve beni ekip yeni erkek arkadaşıyla tatile gitti. Gerçekten şaka gibiydi!". Adamın gözlerine bakarken arkadaşına artık hiç de kızgın olmadığını fark etti. Hatta onu ekip gittiği için minnettardı. "Aslından iyi ki gitmiş diyorum şimdi" dedi cesurca. "O olsaydı belki de biz tanışmayacaktık"

Mehmet ellerini genç kızın çenesine uzatıp, şefkatle tuttu. Gözlerine aşkla bakıp "Ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum" dedi. "Ben seni her halükarda bulurdum. Nerede ve kimle olduğun önemli değil"

Ceren'in kalbi yeniden titredi. Yıllar boyunca kalbinin sadece vücudunun sol tarafında olduğunu bilirdi fakat bugün ilk defa onu hissetmeye başlamıştı. Mehmet'e baktığı her an kalbi, kendini hissettirmek için elinden geleni yapıyordu. Sanki kalbinin sahibi oydu da kalbi ona gitmek istiyordu. Genç adamın ellerini tutup onun bedenine yaslandı. Kalbinin üzerine başını koyup ellerini bu kez onun bedenine sardı. "İlk defa böyle şeyler hissediyorum" diye mırıldandı usulca. "Sana bu kadar güvenmem belki de saçmalık ama kendime engel olamıyorum"

Mehmet hafif bir tebessümle bedenine yaslanan kıza baktı. Onu çok iyi anlıyordu çünkü kendi de ondan farksızdı. Bunları hissederken yarın onunla geçireceği son günü olduğunu bilmek ona acı veriyordu. Ne yapıp edip Ceren'i hayatında, yanında tutacaktı. Yeniden genç kızın çenesini tutup onun kendisine bakmasını sağladı. Genç kızın gözlerine aşkla bakıp üzerine öpücük bıraktı. Mehmet onu öperken Ceren farklı bir evrende gibi hissetmişti. Sanki bir masalın ortasındaydı. Kendisini tamamen ona teslim etmişti. Mehmet "Bu gece benimle uyuyacaksın" dediğinde sadece kafa salladı. İkisi de ayrı ayrı yatmak yerine Ceren'in kullandığı yatağa beraber uzandılar. Mehmet bedenini yerleştirince genç kızı kollarının arasında alıp sımsıkı sarmaladı. Başını onun saçlarının arasına gömdüğünde "Hadi uyu" dedi.

KALBİMİN SAHİBİ / Davetsiz Aşklar ~ 2Where stories live. Discover now