Bölüm 12

71.1K 4.6K 527
                                    


İnstagram: pembekalemhikayeleri

Keyifli Okumalar. ❤️

***

Gözde onlara doğru gelirken Ceren gerilerek yerinden doğruldu. Sena da onun bakışlarının sertleştiğini fark edince bakışlarını onun baktığı tarafa çevirdi. O da gelen kadını görünce merakla "Kim bu?" diye sordu.

"Eski bir arkadaş, artık arkadaş değiliz"

Sena onun neden gerildiğini kısmen de olsa anlamıştı. "Anladım"

Gözde yanlarına gelince gülümseyerek Ceren'e bakıp "Ceren'cim nasılsın?" diye sordu.

Ceren gülümsemiyordu. "İyiyim Gözde" dedi düz bir sesle. "Sen nasılsın?". Sena'yı ona tanıtmaya hiç niyeti yoktu.

Gözde istenmediğini hissetti fakat yine de gülerek "Ben de iyiyim" dedi. "Ceren'cim duyduğuma göre Ali ile ayrılmışsınız. Çok üzüldüm"

Ceren Gözde'nin numaran üzgünmüş gibi yaptığı yüz ifadesine bakınca midesinin bulandığını hissetti. Bu kız gerçekten iğrenç biriydi. "Eminim çok üzülmüşsündür Gözde ama ben üzülmedim"

Gözde dikkatle Ceren'e bakıp aniden kahkaha atmaya başladı. Ceren ve karşısında oturan Sena hayretle ona bakarken o yavaş yavaş kahkahalarını dindirip yeniden Ceren'e alayla baktı. "Yalnız sana da adam dayanmıyor canım. Yakında yedi kocalı hürmüz gibi olacaksın"

Ceren şokla kıza baktı. Bu ne cüretti! "Haddini aşıyorsun Gözde! Unutma sen benim artık arkadaşım değil, sadece şirketimizde bir çalışansın. Yerini bil, ona göre davran. Şimdi de bizi yalnız bırak. Arkadaşımla beni rahatsız ediyorsun"

Ceren'in sinirle söylediği sözlerle Gözde' in gözleri önce şaşkınlıktan açılmış, sonra sinirle kısılmıştı. Ellerini yumruk yapıp dişlerinin arasından "İyi günler" dileyip geriye döndü.

O giderken Sena arkasından bir süre bakıp merakla Ceren'e döndü. Bir şeyleri anladığını belli edercesine şaşkınlıkla ona bakıp "Bu o kız mı?" diye sordu.

Ceren sıkıntılı bir nefes vererek "Evet" diye mırıldandı. "Tam bir cadı gibi değil mi? Bir zamanlar nasıl onun gazına geldim anlayamıyorum. Beni en savunmasız anımda yakaladı"

"Gerçekten nasıl bir sürtük olduğu çok belli. Nasıl ona inandın ben de inanamıyorum!"

Sena'nın sözleriyle Ceren başta şaşırsa da sonrasında kahkahalarla gülmeye başladı. Bu kızın gerçekten abisiyle alakası yoktu ve Ceren onun böyle deli dolu olmasına bayılmıştı. "Hayatımda yaptığım en büyük hataya bu hatalar taşıdı beni. Keşke o ana geri dönebilseydim, keşke..."

Sena üzülerek karşısındaki genç kızı izledi. Onun samimiyetinden fazlasıyla emin olmuştu ve ilk defa birisi karşısında böylesine çaresiz kalmıştı. Ona verecek hiçbir teselli cümlesi yoktu çünkü karşılarındaki kişi abisiydi. Abisi katı, dediğim dedik bir adamdı. Asla geri adım atmazdı. Fakat onun Ceren'i hala sevdiğini hissediyordu. Belki bu aşk onun inadını kırabilirdi. Ümitli gözlerle Ceren'e baktı. Destek vermek için ellerini masanın üzerindeki ellerinin üzerine koydu. "Geçmişi düşünerek bugünü yaşamaya devam edemezsin. Eğer abimi yeniden kazanmak istiyorsan, onun inadını kırman lazım ve bu çok zor. Zoru başarman lazım. Ayrıca ona neden nişanlandığını anlatman lazım. Aksi takdirde senin aşkına inanmaz."

"Ama ben o nişanlandıktan sonra nişanlandım!"

"O seni sevmediğini iddia ediyor Ceren, hala da etmeye devam ediyor. Ama sen onu hep sevdiğini söylerken başkasıyla nişanlandın. Abimin buna taktığına adım gibi eminim. Senin nişanlanmanı gülerek karşıladığını hiç sanmıyorum"

KALBİMİN SAHİBİ / Davetsiz Aşklar ~ 2Where stories live. Discover now