Bölüm 16

79.8K 4.4K 674
                                    


İnstagram: pembekalemhikayeleri

Keyifli okumalar. ❤️

****

Ceren adama bakarken sakin olmaya çalıştı. Sonuçta içini okuyamazdı. "Ben sadece ikimiz için yeni bir şans istemek için gelmiştim" dedi kekelemeden, bir anda. Eğer duraklarsa renk vermekten korkuyordu. Evet Mehmet bilmeliydi ama Mehmet ondan vazgeçmişken eğer bunu öğrenirse, Ceren onu sonsuza kadar kaybedebilirdi. Mehmet herşeyi öğrenmeden önce buzlarını kırmak zorundaydı. Neticede bunu yaparken yalan da söylemiyordu. "Ben sana özür dilemek için geldim ama öyle birşey bekliyordum da. Sonuçta suçlu olan bendim. Seni hiçbir zaman suçlamadım"

Mehmet hayal kırıklığına uğramış bir ifadeyle ona bakıyordu. "Benim Jane'le bir ilişkim olmadı"

Bu kez hayal kırıklığına uğrama sırası Ceren'deydi. "Na..nasıl? Ama arkadaşın öyle söyledi!"

"Arkadaşım neye dayanarak bunu söyledi bilmiyorum ama benim Jane'le aramda asla bir şey olmadı"

Ceren'in gözleri dolmuştu. "Bilmiyordum. Bilseydim geri gitmezdim. Bilseydim..."

Mehmet çabuk toparlanarak "Neyse artık önemi yok" dedi. "O gün olmasa da bugün hayatımda biri var"

Ceren büyük bir darbe yemiş gibi hissederek hızla adama döndü. Onlar için nelere mal olmuş bir olayı, Mehmet'in bu kadar basite indirgemesi canını yakmış ve fazlasıyla sinirlendirmişti. Sinirle gözlerinin içine bakıp "Kapa çeneni!" dedi.

Mehmet bozguna uğradı. "Efendim?"

"Sana kapa çeneni dedim. Dış kapının dış mandalı olan, umurunda bile olmayan bir kızı yine öne çıkarıp duygularından kaçmana izin vermeyeceğim. Bu sert ifaden belki o salağı kandırır ama maalesef beni kandıramıyorsun kocacağım. Gözlerinin arkasına gizlemeye çalıştığın hayal kırıklığını o kadar iyi görüyorum ki!"

Mehmet sinirle "Bence sen hayal görüyorsun!" dediğinde Ceren gülmeye başladı. "Mehmet Öztekin resmen köşeye sıkıştın"

Mehmet sinirle ona bakmaya devam ederken Ceren aklına gelen şeyle muzipçe gülümseyerek emniyet kemerini çıkardı. Mehmet burnundan soluyarak "Bizim burada işimiz bitti" deyip araba kontağına elini götüreceği anda genç kız aniden onun kucağına yan oturdu. Mehmet şokla ona bakarken Ceren gülümseyerek onun gözlerine bakıp kucağına biraz daha yerleşerek ellerini onun boynunda birleştirdi. Dışarıdan onları gören biri çok romantik bir anda olduklarını düşünebilirdi eğer Mehmet'in yüzündeki hayret ifadesi olmasaydı. Ceren onun bu tutuk haline gülerek "Benden korkuyor olamazsın sayın sert derin dondurucu Mehmet Öztekin" dedi.

"Senden korkmuyorum! Sadece neden böyle saçmaladığını merak ediyorum"

Ceren omuz silkip gülmeye devam ederek "Senden daha fazla saçmalamış olamam" dedi. "Gereksiz insanları öne sürerek duygularımdan kaçmıyorum en azından"

Mehmet sinirle kahkaha atıp "Kim söylüyor bunu?" diye sordu. "Görüşmeye ev arkadaşını yollayan kız mı? Korkak gibi kaçan kız mı?"

"En azından ben aptallığımı daha fazla devam ettirmedim. O kızla görüşmüyorum bile!"

"Demek görüşmelere bizzat katılmanın nedeni bu! Ne oldu? Kız sana katlanamadı mı?"

Ceren göz devirip "O kızı şu anda konuşmaya katarak anı daha fazla bozmak istemiyorum" dedi. "Hep pisliğin tekiydi ama maalesef ben o yüzünü geç gördüm."

Mehmet kafasını geriye çekmeye çalışarak "Bu beni ilgilendirmiyor. İn kucağımdan" dedi.

Ceren onun kendini tuttuğunu çok net görebiliyordu. İşi daha da kızıştırmak için elini adamın kalbininin üzerine koyup ona biraz daha yaklaştı. Dudakları arasında çok az mesafe bırakırken "Benden deli gibi korkuyorsun" diye fısıldadı. "Kalbin böyle hızlı atarken onu susturmaya çalışmak çok zor olmuyor mu?"

KALBİMİN SAHİBİ / Davetsiz Aşklar ~ 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin