Bölüm 5

75.2K 4.5K 523
                                    


İnstagram: pembekalemhikayeleri

***

Keyifli okumalar. 😇

***

AMERİKA / 2011

Yeniden Las Vegas'a döndüklerinde birbirlerinin ellerini bırakmadan otobüsten inmişlerdi. İkisi de ellerini bıraktıkları an büyünün bozulacağına, birbirlerini kaybedeceklerine inanıyordu. Sanki aşk filmi sahnesinin başrolleriydiler. Zira bir filmin içinde olduklarına inanmaları için her hayal ürünü sahne mevcuttu.

Vakit gece yarısına gösterdiği için sokaklar karanlıktı. Fakat burada hayat en çok gece yaşandığı için sokaklarda eğlenen insan kalabalığı sokakları hala canlı tutuyordu.

El ele sessizce ilerlerken Mehmet Ceren'e dönüp "Hangi otelde kalıyorsun?" diye sordu. Sesinde ve gözlerinde hüzün vardı. Onu bırakmak istemiyordu ama gece onunla kalamayacağının farkındaydı.

Ceren de aynı şekilde hüzünlüydü. "Palm Otel" derken sesinde şimdiden yerleşen bir özlem vardı. "Peki sen hangi otelde kalıyorsun?"

"Ben bir pansiyonda kalıyorum. Para kazanmak için buraya gelmişken bir de otele para veremezdim"

Genç kız sorusundan utanarak "Şey ben özür dilerim" dedi. "Ben düşünemedim"

Mehmet kızı üzdüğünü fark edince bir anda durup önüne geçti. Hala elini tutarken boş olan sol elini kızın yüzüne uzatıp çenesini tuttu. Gözlerine bakıp, hissettiği sevgiyle gülümsedi. Onu da mutlu etmek isteyerek "Sen kötü bir şey söylemedin" dedi. Ardından genç kızın bir şey söylemesine izin vermeden alnına öpücük bıraktı. Ceren o an aşkla eridiğini hissetti. Adamın gözlerine bakıp gülümedi. İçi içine sığmıyordu.

Yeniden yürümeye devam ettiklerinde ikisi de biraz sonra ayrılacak olmanın hüznünü taşıyorlardı. Nitekim Ceren'in otelinin önüne geldiklerinde ikisi de durup ayakta bir süre öylece dikildiler. Ellerini bırakmaya cesaretleri yoktu.

Mehmet genç kıza yarın yeniden görüşmeyi teklif edeceği anda genç kız aniden ona dönüp "Benim sana bir teklifim var" dedi.

Genç adam şaşkınlıkla "Nedir?" diye sorunca genç kız ona utanarak bakıp "Bu geceyi benimle geçirir misin?" diye sordu.

****

TÜRKİYE / 2016

Mehmet hayretle genç kıza baktı. Çatılan kaşları kavislenmiş, gözleri şaşkınlıkla açılmıştı. "Sen ne kocasından bahsediyorsun? Biz evli falan değiliz!"

Ceren dik durmaya çalışıp, ellerini göğsünde çapraz bağladı. "O zaman neyin imzasını attırmaya çalışıyorsun?"

Mehmet sert bir şekilde ona bakarken derin bir nefes aldı. Sakin olmaya çalışıyordu. "Bak ikimiz de bir salaklık yaptık ve o salaklığa ilk uyanan da sen oldun. Neden şimdi burada saçma sapan konuşuyorsun? İmzala da sonsuza kadar unutalım bu saçmalığı"

Genç kız nemlenen gözleriyle adama bakıp "Unutmak istemiyorum. Zaten istesem de asla unutmam" diye mırıldandı. "Biliyorum hayatımın en büyük hatasını yaptım"

Mehmet onu onaylamak isteyerek "Tamam, işte ben de tam bundan bahsediyorum. Bu imzayı atınca hata yapmamış olacaksın" dedi.

Genç kız onun yanlış anlamasına acı acı gülüp gözlerine baktı. "Ben hatayı seni arkamda bırakarak yaptım. İmzayı atmayınca da hata yapmamış olabilir miyim?". Gözleriyle adeta adama yalvarırken Mehmet daha da şaşırarak ona bakıyordu.

KALBİMİN SAHİBİ / Davetsiz Aşklar ~ 2Where stories live. Discover now