Bölüm 4

84.7K 4.6K 605
                                    


İnstagram: pembekalemhikayeleri

(Bölümden resimler ve alıntılar görmek istiyorsanız, mutlaka gruplara gelin. ☺️)

***

Tüm yorumlarınız için çooook teşekkür ederim. ❤️

Bu bölümü canımmmmcım Meloş'uma ithaf ediyorum. Canım iyi ki sen ve muhteşem afişlerin varlar. ❤️

Keyifli Okumalar.❤️

***

Bölüm Şarkısı: Cem Adrian - Ben Seni Çok Sevdim

***

2011 - AMERİKA

Genç kız, Mehmet'le birlikte kısa bir Los Angeles turu attıktan sonra Las Vegas'a geri dönmeden önce yemek yemek için bir restauranta girmişti. İkisi de kendilerine oranın meşhur hamburgerlerinden söyleyip gelmesini beklediler. Beklerken ikisi de yine kendi hayatlarından konuşmaya başlamışlardı. Bütün gün birbirlerine anlattıklarından sonra ikisi de birbirinin hayatını ezberlemiş gibiydi fakat yine de ikisi de en dipteki anılarını bulup anlatıyorlardı. Aslında ağızlarından önce en çok gözlerinin konuştuğunun fazlasıyla farkındaydılar. İlk görüşte aşka inanmayan Mehmet şimdi bu düşüncesinin şaçma olduğunu karşısındaki kıza bakarken titreyen kalbinden anlayabiliyordu. Ceren ise her zaman inandığı ilk görüşte aşkın böyle ansızın karşısına çıktığına inanamıyordu. İkisi de hafif bir aşk sarhoşluğundaydılar.

Yemeklerini yedikten sonra Las Vegas'a dönmek için otobüs bileti aldılar. Otobüsün kalkmasına henüz yarım saat olduğunu görünce ikisi de son kez okyanus kenarında oturmak için iskeleye gittiler. İskeledeki banklardan birine yan yana oturarak okyanusu izlemeye başladılar. Aralarında kısa bir boşluk vardı. İkisi de ellerini yanlarına koymuşlardı. Okyanusu izlerken Mehmet aralarındaki boşlukta eliyle uzanıp genç kızın elini tuttu. İlk defa hisleriyle hareket ediyordu. Ceren'in elini tededdüt etmeden kabul etmesiyle elleri birbirlerine kenetlenmişti.

İkisi de başlarını birbirlerine çevirdiğinde aralarında sessiz bir konuşma geçmeye başlamıştı. Duyguları çok yoğundu ve ikisi de tuttukları eli asla bırakmak istemiyordu. Dudakları arasındaki kısa mesafeyi Mehmet kapatarak başını ona yaklaştırdı. Mesafeyi tamamen kapatmak için genç kızın gözlerine baktı. İzin istiyordu. Ceren hiçbir tepki vermeyerek gözleriyle ona en net cevabı vermişti. Mehmet daha fazla beklemeden aradaki mesafeyi hızla kapattı. İkisi de ilk öpücüklerini birbirlerine verirken acemice karşılık veriyorlardı. Kısa bir süre sonra buna alışınca ikisinin de öpüşleri derinleşmişti. Sonunda dudakları birbirinden ayrıldığında ikisi de gözlerini birbirlerinden ayırmadan hızlı bir şekilde soluklanıyorlardı.

Mehmet genç kıza yeniden yaklaşıp elini çenesine uzattı. Baş parmağıyla onun yanağını okşarken "Bu benim için ilkti" dedi.

Ceren şokla adama baktı. Adam onun için ilkti ama o, Mehmet için ilk olmayı beklemiyordu. Daha fazla nasıl mutlu olabileceğini bizzat yaşıyordu. Gülen gözleriyle adama baktı. Kızaran yanaklarıyla "Benim için de ilkti" diye mırıldandı.

Mehmet bir şeyleri açıklama gereği duyarak "Ceren biliyorum, birbirimizi daha bugün tanıdık ama ben seni sanki yıllardır tanıyormuş gibiyim" dedi. "Yani bu yaşadıklarımız bir anda olan şeyler değil. Eğer bir şey hissediyorsan zamanın da önemi yok bence. İnsanlar senelerdir zaman geçirip bunu anlayamıyorlar. Fakat ben anladığımı hissediyorum"

KALBİMİN SAHİBİ / Davetsiz Aşklar ~ 2Where stories live. Discover now