ALEXIS'IN TUZAĞI

271 16 0
                                    

Ve beklenen yeni bölüm geldi... Yaptığınız  oy ve yorumlar için teşekkürler:))

Alexis mutlu bir şekilde salondan çıkarken kendi kendine şarkı mırıldanıyordu. Çağın için kurduğu küçük plan tıkır tıkır işlediği için bu kadar mutluydu. Arabasının kapısını açarken camda kendi yansımasını gördüğün de yüzündeki geçmek üzere olan ize bakıp babasına bir kez daha lanet etti içinden... "Hepiniz benimle uğraşmak ne demek göreceksiniz!!"



Ömür gecenin yarısı acıktığı için mutfağa inmiş ve buzdolabında aldığı dondurmayı kaşıklarken aynı zaman da lezzetli olduğunu belli etmek istercesine mırıldanıyordu.  "Sen ne güzel bir yiyeceksin ya seni yemelere doyamıyorum. Annecim doydun mu artık çok oldu sanki bak evet senin için yiyorum ama kilo alırsam da vermek için çok uğraşmam gerekecek.  "
Büyük bir kaşık daha ağzına giderken hissettiği baskı ile çığlık attı...

Aynı dakikalarda yanında eşini arayan Çağın alt kattan gelen çığlık yüzünden yataktan nasıl çıkıp gittiğini anlayamadı. Bütün ev halkı mutfağa dolduğunda biri ışığı açtı ve karnını tutup kahkahalar atan anne adayını gördüklerinde hepsi derin bir nefes aldı.
" Tekme attı inanmıyorum artık hissedebiliyorum tekmelerini o çok güçlü olacak... dedikten sonra karşısında ona meraklı, korkmuş gözlerle bakanları görünce mahcup şekilde gülümsedi.
" Şey üzgünüm öyle ilk defa hissedince kendimden geçip çığlık atmışım.  Özür dilerim gerçekten kızdınız mı bana?? "
İlk gülen Samet ve Volkan oldu. Çağın ikisinin de kafasına vurduğu an gülme sesleri kesildi.

Nur anne esneyerek konuştu  " Hadi bakalım gece gece bu kadar heyecan yeter. Herkes yataklarına." Ömür şaşkın bir şekilde aile fertlerine bakarken Volkan fısıldayarak " İyice yaşlandı yaa Nur anne de evlenir dedik koca da bulamadı galiba bak.... "Ahh! Ne vuruyosun annem"

Nur anne ikisini de sırtlarına vurarak önüne katıp götürürken Ömür gülmeye başladı...
Nur anne hala onlara söyleniyordu giderken" Eşek sıpaları sizi kocaman oldunuz hala adam olamadınız."

" Güvenliğimden sorumlu adamlara bak yaa ikisi de işe yaramaz."
Çağın kıkırtı eşliğinde gülen karısına gidip kolunun altına aldı "Şu dondurmanın tadına bende bakabilir miyim bende yani oğlumu bile harekete geçirdiğine göre."

Ömür kaşığı ona doğru uzattı ama ağzına koymadı sakalsız yüzünü elinin tersiyle okşadı, elmacık kemiklerine dokundu " Nerden biliyorsun oğlan olacağını?" Çağın omuzlarını silkip kaşığı ağzına alırken yamuk bir gülüş sergiledi "Babalar hissedermiş." eşinin elinden dondurmayı alıp dolaba geri bıraktı ve elinde tutup onu yatak odalarına yönlendirdi.


"Alarmı kapatır mısın hayatım tüm gece uyumadım biraz uyumak istiyorum."

...

"Işıkhan madem kalkmayacaksın neden kurdun, kapa şunu"

...

"Işıkhan yeter artık bütün uykum gitti senin yüzünden " Ömür aniden yataktan kalkmaya çalışınca karnına saplanan kramp yüzünden inledi.  Neyse ki sesi birini sonunda harekete geçirdi.

"Ömür iyi misin?" 

Ömür sırtını yatak başlığına yaslayıp derin derin nefes alıp veriyordu. "Şu alarmı kapatırsan daha iyi olacağım. Madem kalkmayacaksın neden kurdun ki. Gece sırt ağrıları yüzünden uyuyamadım sabaha yakın uykuya daldım onu da senin alarmın kaçırdı ya...

Çağın telefonu komidinden alıp kapatıp hemen elini eşinin karnının üstüne koydu. "Uyandın mı sen kuzucuk. Annen gece boyunca biraz uykusuz kalmış hadi bakalım ben sizin için para kazanmaya gidiyorum sizde güzelce uyuyorsunuz anlaştık mı?" Ömür'ün önce alnını sonra burnunu, dudaklarını ve en son karnını öpüp "Uyu güzelim, kahvaltını yap ve öğünlerini atlama anlaştık mı?"

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 17, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin