BİTTİ Mİ HER ŞEY

1K 51 7
                                    

Evet yeni bölüm ile geldim arkadaşlar. Oyuncularda ufak bir değişiklik yaptım Çağın'ı değiştirdim artık Nick Bateman Çağın oldu :))

 Oyuncularda ufak bir değişiklik yaptım Çağın'ı değiştirdim artık Nick Bateman Çağın oldu :))

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çağın eve geldiğinde hala kendi kendine kızıyordu, oraya gitmemeliydi. Elinin tersiyle bir kez daha sildi dudaklarını pişmandı bu konuyu Ömür' e söylese miydi acaba? Merdivenleri çıkarken üst kattan gelen sesleri duydu. Bu saatte kim vardı ki yukarıda Ömür'e bişi mi olmuştu yoksa. Korkuyla odasına girdiğinde gözleri yaşlı Sevda anneyi gördü.

"Annem ne oldu, neden ağlıyorsun?"

"Oğlum be ben bilmiyorum ne olduğunu ama Ömür gitmiş."

Çağın olayı tam kavrayamadığı için afalladı "Nasıl? Nereye gitmiş? Biri bana şu olayı düzgünce anlatsın? Hemen!!! Ömür nerede?"

Bağırma sesi alt kata kadar geldiğinde Samet ve Alper koşarak yukarı çıktılar. İkisi de olayı çözmüşlerdi ama bunu Çağın'a nasıl anlatacaklarını düşünüyorlardı. Sevda anne bilmiyorum diye sayıklarken ikisi de odaya girdiler .

"Çağın sakin ol!! Ömür gitmiş çünkü bu gece Katerina ile olanları görmüş." ilk konuşan Samet oldu.

"Lanet olsun." Çağın ellerini saçlarına geçirip tüm gücüyle saçlarını çekti. Bu asla olmaması gereken bir şeydi. Ömür oraya neden gelmişti peki? Ya da nasıl haber aldı? Tesadüf müydü? Tüm bunların kafasını daha iyi karıştırmasına izin veremezdi. Telefonunu çıkarıp onu aradı umutluydu çünkü ona her şeyi anlatıp düzeltebilirdi ama telefon hemen yan tarafında çalınca kendini halının üstünde çökerken buldu. Alper eğilip onu kaldırmaya çalışırken Samet telefonu eline alıp son aramalara baktı, ardından mesajlara girdi ve son gelen mesajı okudu bir küfürde o savurdu "Allah kahretmesin, resmen tuzağa düşmüşsünüz?"

Alper Çağın yerden kaldırdığında onu hiç böyle görmediğini fark etti. Ömür'e olan aşkı onu az önce yıkmıştı işte hemde bir yanlış anlama yüzünden Ömür'ü düşündü Çağın bu hale geldiyse o kim bilir ne haldedir. Kafasında neler kuruyordur. Bu dünya gerçekten bazı aşklar için çok acımasızdı hem de çok.

"Çağın Ömür'e biri mesaj atmış mekanın adresi ile birlikte. Ömür o yüzden gelmiş oraya kadar bunu kim planladı bulmamız gerek hemde hemen ama öncelikle Ömür'ü bulmalıyız. Korumalar kameralardan arabasının çıktığını tespit ettiler. GPS takibi istiyorum, bu şekilde onun nereye gittiğini çok çabuk buluruz."

Çağın delirmek üzereydi böyle bir alçaklığı kimin yaptığını umursamadı o an için sadece Ömür'ün ihanete uğradığı düşüncesi kim onu ne hale getirmişti. Kalbi acıyla kasıldı bu çok ağır bir durumdu Ömür'ü bulmalıydı nefes alma sebebini bulup her şeyi ona anlatması gerekiyordu yoksa Ömür kim bilir ne hale gelirdi. Kafasını toplaması gerekiyordu. Şifonyerin çekmecesinde bir  şişe viski çıkardı kafasına dikti.

Sevda anne onun omzuna dokunup "Kızımı bul oğlum, lütfen evimizin neşesini geri getir." diye yalvaran gözlerle ona baktığında elini tutup öptü "Başka çarem yok, onsuz asla yapamam. Bu yanlışı düzeltmem gerek."

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin