ECE MESELESİ

6.7K 268 10
                                    

Multimedyadakiler bizim iki aşık :)


ÇAĞIN'DAN

Bu kadar masum aynı zamanda asi bir kadını yola getirmeyi başardığıma  hala inanamıyorum. Yaşanan kötü olaylardan sonra bana güvenmesi kollarımda uyuyacak kadar güvenip sevmesi  o kadar güzel ki.

Varlığıyla beni rahatlattığının farkında bile değil, huzur veriyor; insanı rahatlatan bir tür ilaç gibi bağımlısı olmak istediğim bir ilaç.

Bana kaybettiğimi düşündüğüm bazı duyguları hatırlattı. 

En çok korktuğum durum ise dün gece atlatıldı. Geçmişim hayatımdaki en büyük kara leke gibi bir şey.

Asla unutamıyorum, zihnimden görüntüsünü silemiyorum ve bana bunu yaşatanları affedemiyorum. Neyse ki bundan vicdan azabı falan duymuyorum. Benim de Ömür'ün ki gibi bir ailem olsun isterdim. Doya doya çocukluğumu yaşamak, eğlenmek, değer görmek.  Ne yazık ki kimsenin hayatı dört dörtlük değildir onunda öyle olmadı. Hayatının en önemli noktasında onları kaybetti, yaşadığı acıyı tahmin edemiyorum ama ne kadar çaresiz hissettiğini anlayabiliyorum.

Şimdi şu anda benim kollarımda olması ise mucize gibi bir şey. Kendine has kokusu, bebek gibi teni, yumuşak dudakları kısacası mükemmel biri ve en güzeli beni hayatına almayı kabul etti.

Ondan ilk defa olumsuz cevap aldığımda kalbimden bir şeylerin koptuğunu hissettim. Pes edebilirdim, sonra kısa bir an gülüşü gözlerimin önüne geldi ve iç sesim çabalamam için bana cesaret verdi.

Sonuç şu an kollarımda, en önemlisi mutlu.

Güneş doğduğundan beri onu seyrediyorum bir an olsun gözlerimi kırpmadım çünkü her mimiğini aklıma kazıyıp o yanımda olmadığında ki bu saatten sonra bu çok zor bir olasılık, o yanımda olmadığında o görüntüsünü düşünerek kendimi avutmak.

O kadar farklı şekillerde uyuyor ki onu takip etmek çok zor fakat en sevdiği yatış şekli yani ben genellikle öyle gördüm, kolunun bir tanesini yastığın altına sokuyor, yüz üstü uyuyor. Bir bayana göre bu oldukça kaba bir uyku şekli olsa da Ömür'e yakışıyor. 

Çünkü o artık benim asi, kırılgan, sevimli ve seksi avukatım.

Başımı eğip kısa saçlarına minik bir öpücük kondurdum. Kısa saçlı olarak onu seviyorum ama neden saçlarını uzatmıyor diye de merak ediyorum. Çünkü bana anlatması gereken çok fazla şey var gibi hissediyorum. Zamanı geldiğinde onun da tıpkı benim gibi kabuk bağlamış yaralarını öğreneceğim o zamana kadar onu zorlamak gibi bir durum söz konusu değil.

Onun kırılması demek benim acı çekmem ile eş değer durumda.

"Çağın kıpırdanıp durmasana uykumu açıyorsun." anlaşılan sabahları huysuz oluyoruz.

Saçlarını okşarken "Özür dilerim uyumaya devam edebilirsin, sadece seni seyrediyordum."dedim

Burnunu tişörtüme sürtüp mırıldandı "Bu kıyafetler ile uyuması çok zor keşke gelirken bana pijama alsaydık."

Üzerinde beyaz bir tişört ve eşofman olmasına rağmen uyuyamaması garip bir durum aslında Ömür'ün her hali garip, değişken bir kişiliği var.

Kulağına eğilip "Bugün evine gider alırız. İstediğin başka bir şey var mı prenses?" dudakları kıvrıldı "Bana sarılıp uyuyabilirsin, sırtımı okşayabilirsin, beni çok sevebilirsin ve ......" cevabı karşısında yüksek sesle güldüm. İstediklerini sırayla yaparken bende tekrar uykuya daldım, ona sarılarak.

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin