BAYAN ALEXİS

446 26 2
                                    

MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM BİRAZCIK GEÇ KALDIM SANIRIM BUNUN İÇİN ÖZÜR DİLERİM İŞ HAYATINDA BAZEN ÇIKAN AKSAKLIKLAR BURAYA YANSIYOR İSTER İSTEMEZ KUSURA BAKMAYIN BUNUN İÇİN HEMEN KENDİMİ AFFETTİRMEK İÇİN SİZLERE GİZEMLİ BİR BÖLÜM YAZIYORUM. İYİ OKUMALAR:)

Salona geçtiklerinde hala herkesin kafası soru işaretleriyle doluydu. Özellikle Ömür kadını gözleriyle yiyecekmiş gibi bakıyordu ve Çağın her an bu düşüncenin gerçekleşme durumuna karşı onu yakınında tutuyordu.

Kadın boğazını naif bir şekilde temizleyerek konuşmaya başlayacağını belirttiğinde koltuklara oturdular Çağın kolunu eşinin omzuna atıp usul usul masaj yaparak onun stres halinden uzak tutmaya çalışıyordu. Sonuçta karnında bir bebek vardı ve stres hamileliğe iyi gelmezdi. 

"Gözlerinizdeki soru işaretlerinden anladığım kadarıyla beni tanımıyorsunuz." 

"Tanımamız mı gerekiyordu??" bu soru sert bir dille Ömür'ün ağzından çıkmıştı.

Kadın bacak bacak üstüne atarken ince bacaklarını kısacık eteği sayesinde gözler önüne serilmişti. "Ben Alexis Karaceylan ve Çağın Bey'in babasından kalan ama onun çok fazla uğramadığı fakat düzenli olarak kontrol altında tuttuğu şirketi almak isteyen kişiyim daha doğrusu buraya babam tarafından gönderildim. Eğer o şirketi sizden almayı başarırsam babama kendimi kanıtlamış olacağım ve kendi şirketimin başına geçebileceğim."

İlk tepki veren Ömür oldu şuh bir kahkaha atıp anında kendini toparladı. Çağın'da dudaklarını ısırarak gülmemek için kendini tutuyordu derin bir nefes alıp "Pardon ama şirketin sahte ilanını falan mı gördünüz siz anlayamadım. Yani bende böyle bir emir vermedim haliyle. Nereden duyduysanız yanlış yönledirilmişsiniz Alexis Hanım kusura bakmayın."

Kadının dudakları gergin bir şekilde tebessüm etti "Beni kimse yönlendirmedi Çağın Bey sadece o şirketi almak istiyorum ve alacağım."

Ömür ani bir şekilde ayağa kalktığında Çağın hemen müdahale etmedi "Eşim kadınsınız diye nazik davranmaya çalışıyor olabilir fakat  ben aynı şekilde davranamam. Evimize habersiz gelmenizi geçtim ne cesaretle size ait olmayan bir şirketi almak için böyle atıp tutuyorsunuz. Hangi akla hizmet böyle mantıksız davranıyorsunuz?" Ömür parmağını kadının yüzüne doğru sallarken Çağın hiç istifini bozmadan ayağa kalktı "Sanırım almanız gereken cevabı misliyle aldınız Alexis Hanım şimdi lütfen evimizden gidin...

 Hangi akla hizmet böyle mantıksız davranıyorsunuz?" Ömür parmağını kadının yüzüne doğru sallarken Çağın hiç istifini bozmadan ayağa kalktı "Sanırım almanız gereken cevabı misliyle aldınız Alexis Hanım şimdi lütfen evimizden gidin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Bu kadar mı ?" derken kafasını sallayarak sinirlendiğini belli etmeye çalışıyordu. Fakat ikisi de onun bu hareketini dikkate almadı. Çünkü böyle saçma ve imkansız bir nedenden ötürü evlerine gelip üstüne ahkam kesmesi özellikle Çağın fazlaca sinirlenmesine neden olmuştu ama olabildiğince kendini tutmaya özen göstermişti çünkü Ömür'ün karnındaki bebeklerini düşünerek hareket etmenin daha doğru olduğunu biliyordu. Kadın zarif bir hareketle ayağa kalktığında işaret parmağını havaya kaldırıp "Bunu size ödeteceğimden emin olabilirsiniz. Zararlı çıkacaksınız beni red etmek... Çağın onlara doğru salladığı parmağı tutup geriye doğru büktüğünde kadının acıdan sesi kesilmişti...

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin