SAKIN BENİ BIRAKMA!!!

3.1K 128 2
                                    

Tekrardan merhabalar, ramazan nasıl geçiyor bakalım?

Bölümü oruçlu kafayla yazıyorum artık ne olur bilemem sevgili okuyucularım.

İyi okumalar :))



ÇAĞIN'DAN

Hastaneden dönerken yanımda sürekli ağladı ve bu benim sinirlerimin daha da gerilmesine neden olmaktan başka işe yaramadı. O benimle tanışmadan önce tek bir göz yaşı dökmezken şimdi neredeyse her günü göz yaşıyla geçiyor ve ben bunu kendime yediremiyorum.

Elimden hiç bir şey gelmedikçe kinim daha da büyüyor  öfkem yükseliyor ama tek yapabildiğim haber beklemek yani sıfıra sıfır ve artık bundan çok sıkıldım. Vitesi geçirirken yan koltuktaki sevgilime baktım başı koltuğun kenarına düşmüş, uyuyordu ama hala gözlerinin kenarlarında ıslaklıklar vardı. Elbisesi kırış kırış olmuş ve fazla üzgün görünüyordu, normalde uyurken kaşları çatıkken şimdi ise çok bitkin ve kırılgan. 

Evin büyük kapısının açılmasını beklerken Samet bana sinyal verip önümden girdi. Yol boyunca arkamızda onunla birlikte iki araba daha vardı. Arabayı çakıl taşlı alanda durdurup önce kendi kemeri sonra da Ömür'ün kemerini çözdüm. 

Başını hafifçe kaldırıp "Geldik mi?"diye kısık sesle sorduğunda başımı salladım. Hareket etmeye çalıştığında kolunu tuttum.

"Bekle, seni ben taşırım."

Elleriyle koltuktan destek alıp doğruldu, bende kapıyı açıp arabadan indim ve onun tarafına yürüdüm. Ben daha kapısına ulaşamadan arabadan çıkıp koşarak eve gitti, şaşkınlığım geçtiğin de bende arkasından koştum. Salon tarafındaki banyodan gelen sesleri takip ettim. Sevda anne klozete eğilmiş sevgilimin sırtını okşayarak rahatlatmaya çalışıyordu.

Ömür zorlanarak ayağa kalkmaya çalıştığında hızlıca yanına gidip onu kaldırdım, başı omzuma düştüğünde Sevda anne bana kaşlarını çatarak baktı.

"Odaya götür ve duş almasına yardım et. Bende nana limon kaynatıp geliyorum, böyle giderse kız hasta olacak." sesindeki sertliği anlamamak mümkün değil, ayrıca Sevda annenin çok nadir sinirlendiğini bilecek kadar zaman geçirdim onunla.

Duş almasına yardım edenedim çünkü kapıyı kilitleyip beni dışarıda bıraktı. Mavi bornozuyla odaya geri geldiğinde doğruca yatağa girip yattı. Sevda anne elinde tepsiyle kapıda göründüğünde gidip tepsiyi elinden aldım "Teşekkürler anne." deyip onuda dinlenmeye gönderdim.

Yatağa oturup tepsiye de yanıma koydum "Hadi bunu içmen gerek,boş mide ile uyumana izin veremem." elleriyle zorda olsa bardağı kavrarken titrediğini gördüm. On dakika sonra bardağı bitirip uykuya daldığında bende kendimi huzursuz bir uykuya teslim ettim.

2 HAFTA SONRA

ÖMÜR'DEN

Olaysız ve sakin ardından daha iyi duruma gelmeyi başardık en azından ben toparlandım.  hızlı bir şekilde iyileşti ama bugün ki kutlamaya  katılamıyor . Evet Çağın'ın ve Barkın'ın çok önceden ortağı oldukları bir yetiştirme yurdunun güzeli bir kutlaması var.

Ve yakışıklı sevgilimin şu an önümde şort ve tişört ile durmasının tek sebebi orada çocuklarla futbol oynayacak olması.

"Bana yedek tişört koymalısın çünkü orada harikalar yaratırken terleyeceğim." kucağımdaki çıplak bacaklarını ittirip "Kalkıp kendin yapmaya ne dersin, ayrıca senin hiç futbol oynadığını görmedim, futbolda iyi olduğuna emin misin? Sonra sakatlanırsın falan."

"Hayatım uzun zamandır oynamasam bile yeteneğim var." yanağımı sıkıp koltuktan kalktı ve elime uzanıp beni ayağa kaldırdı.

Burnunu burnuma sürtüp "Eşofmanların çok yakışmış ama benim asıl merak ettiğim içinde ne olduğu bu defa kırmızı var gibi?" omzumun kenarından görünün askımı boştaki elimle kapatmaya çalışırken gülüyordu.

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin