KESİT

1.7K 74 8
                                    

Çok kısa bir  parça yayınlayıp kaçmam gerek çünkü final sınavlarım beni köşeye sıkıştırdı.  Önce ki bölüme gelen oylar için çok teşekkürler.

Hayırlı bir Ramazan ayı geçirmeniz dileğiyle

Oylarım 4K olmuş çok teşekkürler.

Opss sanırım Ömür'e bir şeyler olmuş???

ÖMÜR'DEN

Kulağım ile omzuma sıkıştırdığım telefon ile Çağın'ın odasına girerken ona söyleniyordum.

"Neden bu işler hep bana kalıyor, ben senin ayak işlerini yapmak zorunda mıyım?"

"Evet evet dün bileğini top oynarken incittin çünkü küçük çocuklara gösteri yapmaya çalışıyordun. Bana bildiğim şeyleri anlatma ne zaman dışarı çıksam illa şirkette bir dosya unutuyorsun."

"Hangi dolapta?" büyük beyaz dolaba ilerlerken onu dinledim.

"Okey tam önümde, telefonu kapatıyorum."

"Bende seni seviyorum." telefonu kapatıp arka cebime koydum. Bu adam ya beni çok iyi tanıyor ya da ben elinde kukla falan oldum. Resmen beni parmaklarında oynatıyor her anlamda oynamak hemde :)

Dolabı açıp içinden söylediği gri dosyayı aldım ve kapıya yöneldim. Ben kapının koluna dokunmadan kapı açıldığında gördüğü kişi karşısın sinirlerime hakim olamadım.

"Ne işin var senin burada? Geçen defa yeterince açık olamadım galiba Ece?" ismini ağzıma almaktan bile nefret ediyorum ama mecburum işte.

Kırmızı elbisesiyle odaya girip kapıyı kapattığında bir kaç adım geri çekildim. Ve arka cebimde ki telefona ulaştım "Çıkıp gitmen için sana 3 saniye veriyorum." yanından geçip kapıyı açtım ona doğru döneceğim sırada enseme çarpan bir şey yüzünden büyük kitaplığın önüne yüz üstü düştüm.

"Ne halt ediyorsun." kısık çıkan sesim onu güldürdü.

Kararmaya başlayan gözlerimi zorlukla açıp ellerimin üstünde doğrulmaya çalıştığımda şu pisliğe arkamı döndüğüm için kendime lanet ediyordum. 

"Bu geçen defa bana yaptıkların için." dediğinde başımı zorlukla kaldırıp pis şekilde gülen yüzüne odaklandım. Topukluları ile kitaplığa doğru yürüdüğünde yine bir şeyler karıştıracak sandım ama iki eliyle dolabı üstüme ittiği an tek yapabildiğim kollarımla başımı korumak oldu.

Gözlerim kapandığı an bilinmezliğin içine haps oldum.


Ve bu kadar diğer bölümü en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.

Tekrar görüşmek üzere ...




AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin