PLAN

430 31 4
                                    

Sizlere güzel bir bölüm getirdim sevgili okuyucularım...

İYİ OKUMALAR


Çağın öfkeyle kapıyı çalıp içeri girdiğinde Levent Bey henüz sabah kahvesini içiyordu. Levent Bey endişe içinde ayağa kalktığında karşısında şehrin en güçlü adamalarından birini görmeyi beklemiyordu. "Çağın Bey" diyerek ayağa kalktığında Çağın adamın yaşına hürmet ederek ""Lütfen oturun Levent Bey ." diyerek konuşmaya giriş yaptığında Levent  onun buraya geliş sebebini deli gibi merak ediyordu. Bu sabahın bu saatinde birden bire neden onu ziyaret etmişti kötü bir şey mi olmuştu ya da ona istemeden bir zararı mı dokunmuştu. Kafasının içinde gezinen bir sürü soru vardı ve cevapları karşısında saygıyla oturan bu adamdaydı.

Çağın boğazını temizledi "Levent Bey beni gördüğünüze bu kadar şaşırdığınıza göre olanlardan haberiniz yok. Sizi bu kadar erken rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Ama eşim ve ben süredir kızınız tarafından tehdit ediliyoruz."

Levent Bey böyle bir itirafa hazır olmadığı için oturduğu yerde teninin rengi atmaya başladı. "Be ben böyle bir saçmalıktan haberim yoktu, gerçekten...  kravatını gevşetmeye çalışıyordu ama pek fayda etmiyordu önündeki su bardağına uzanırken elleri titriyordu. Çağın Işıkhan'ın yer altında elleri olduğunu bildiği için duydukları karşısında fazlasıyla korkmaya başlamıştı. Alexis nasıl böyle bir aptallık yapmıştı ya da neden onca iş adamı varken Çağın'a gitmişti bir anlam veremiyordu.

Çağın adamın içler acısı halini görünce içine ufak endişe tohumları serpildi ama konuşmaya devam etti "Babamdan kalan şirkete takmış durumda açıkcası neden inatla orayı istediğine anlam veremedim ama yaptıkları yenilir yutulur değil. Saygısızca evime gelip tehdit savurması yetmezmiş gibi bizi yakın takibe almış. Bakın Levent Bey benim eşim hamile ve ona en ufak zarar gelirse yakmaya önce buradan başlarım anlatabildim mi? Sizi az çok tanırım ve böyle taraklarda bezinizin olmadığını biliyorum muhtemelen kızınız kafasına göre hareket ediyor bu benim hoşuma gitmiyor.  Belirtmek isterim ki amacım sizi tehdit etmek değil eşim söz konusu olduğunda işler çığırından çıkabilir lütfen kızınızla konuşup olayı kapatmasını sağlayın. Sizinle konuşmadan hareket etmek istemedim " Çağın konuşması sonlandığında ceketinin önünü açarak ayağa kalktı ve kırklarında hafif saçları kırlaşmış olan adama elini uzattı. "Anlayışınız için şimdiden teşekkürler gereğini yapacağınızı umut ediyorum." 

Levent Bey mahcup bir ifadeyle ayağa kalkıp ona uzatılan ele karşılık verdi ve tokaşlaştılar. "Asıl ben teşekkür ederim Çağın Bey önce bana gelip işleri kötüye götürmediğiniz için minnettarım size gereğini yapacağımdan emin olabilirsiniz." Çağın adam tebessüm ederek odadan çıktığında derin bir nefes aldı. Elini kirletmeden olayı çözdüğünü düşünüyordu.

Kendini hafiflemiş hissederek merdivenleri inerken koridorda koşarak gelen Alexis'i görünce dudakları istem dışı kıvrıldı. "İşte bu kadar." eğer kendi yöntemleri devreye girmiş olsaydı bu aptal bu kadar hızlı koşamazdı.


Alexis babasının odasının kapısını tıklatıp içeri girdiğinde yüzünü döndüğü an yanağına çarpan darbe yüzünden başı sağa doğru savruldu ve dizlerinin üstüne yığıldı. Babası tepeden bakarak ona hakaretler yağdırırken tek düşünebildiği intikam duygusuydu...

"Sen nasıl bana sormadan böyle aptalca ve mantıksız davranırsın... Ne sanıyorsun kendini Çağın Işıkhan seni öldürür cesedini de kurda kuşa yedirir, kimse parçanı bulamaz. Bunları hiç düşünmesin mi aptal. Sana bana kendini kanıtla derken bunu kast etmedim beni hangi organınla dinlediysen git şimdi doktora göster..." babası nihayet sustuğunda yanaklarını ıslatan damlaları hırsla sildi ve ellerinden destek alarak yerden kalktı. İşaret parmağını havaya kaldırıp "Senin korkuların beni ilgilendirmez, bir gün bu attığın tokat için pişman olacaksın ama beni bir daha asla göremeyeceksin... Arkasını dönüp giderken tekrar konuştu "Ve emin ol o şirketi almadan da ölmeyeceğim...

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin