GALİBA ARTIK EVLİYİZ?

936 46 4
                                    

YENİ BÖLÜME HOŞ GELDİNİZ BU BÖLÜM ÇOK EĞLENCELİ OLACAK. EN BAŞTA SÖYLEMEK İSTEDİM...

:) İYİ OKUMALAR


Ömür garip ama heyecanlı hissediyordu çünkü az kısa bir süre sonra evlenecekti. Gelin odasında bir o yana bir bu yana giderken kafasından şu son bir haftanın nasıl geçtiğini düşündü o kadar hızlı olmuştu ki her şey kafasına en çok takılan istediği gelinliğin hemencik dikilip şu  an üstünde olmasıydı. Muhtemelen Çağın baya uğraşmıştı yetişmesi için dikim evinin kapattığını duymuştu evet duymuştu çünkü Çağın her şey ile tek başına ilgilenmişti sadece arada Ömür'e gelip düğün yerinin rengini ve konseptini sormuştu onu dışında neredeyse görüşmemişlerdi çünkü Nur anne ve Günce Çağın'ı eve almamışlardı zavallı Çağın otel köşelerinde kalmak zorunda kalmıştı. Tatil köyünden döndüklerinde  nikah için gün alıp işlemleri gerçekleştirip evrakları tamamlamışlardı o kadar damatlığı nasıldı acaba diye düşündü Ömür? Pencereden dışarıya baktığında masaların yavaş yavaş dolduğunu gördü ve derin bir nefes aldı ama anında titremeye başladı.

"Sevdiğim adamla evlenirken neden titriyorum. Vücudum da şaşırdı ne yapacağını Işıkhan'ın hayatına ayak uydurmak çok zor gerçekten." kendi kendine söylenirken kapısı tıkladı. Daha çok heyecan yapıp kapıya yönelirken ayağı gelinliğe takıldı ve yere kapaklandı "Ahhh!!!" diye bağırdığı sırada içeri iki kişi girdi "Kuzucuk ne yapıyorsun yerde?" Ömür kızgın bir şekilde kafasını kaldırıp karşısında alayla bekleyen en yakın dostlarını gördü.

"Parkeleri sayıyorum ne yapayım." diye bağırdığında Günce usulca eğilip ona elini uzattı ama Ömür kalkmak isterken tekrar yere yapıştı. Barkın sesli bir şekilde gülerken gidip Ömür'ü tek hamlede havaya kaldırdı.

"Daha yürümeyi bilmeyen kardeşim birazdan evlenecek çok garip gerçekten." 

"Sende öpüşmeyi bilmiyordun ama çocuk yaptın evlenmeden ne yapalım Barkın." Günce'nin açıklaması Barkın mort etmişti ve Ömür'de kahkaha atarak gülmeye başlamıştı.

Günce'nin yanında kimse olmadığını görünce merakla sordu Ömür "Yeğenim nerede bakalım küçük anne?" o sırada Barkın koşarak odadan çıktığında iki kadın  tekrar gülmeye başladılar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Günce'nin yanında kimse olmadığını görünce merakla sordu Ömür "Yeğenim nerede bakalım küçük anne?" o sırada Barkın koşarak odadan çıktığında iki kadın  tekrar gülmeye başladılar. 

"Nur anne onu uyutmak için odaya geçti, uykusunu alamazsa çok ağlıyor." kapı tekrar çaldığında Fatih baba kapıda göründü üzerinde çok şık bir takım elbise vardı ve hiçte yaşlı görünmüyordu. Arkasında Nur anne kendini gösterdiğinde  direkt ağlamaya başladı.

"Aman Allah'ım bu benim kızım mı? Nur biz yanlış odaya mı geldik yoksa?"

"Hayır canım, bu bizim minik kızımız ve prensesler bile kıskanırlar onu. Ömür çok güzel olmuşsun yavrum benim." 

"Günce onu yanına gidip destek olayım derken oda ona katıldı iksi birlikte ağlarken Fatih baba onaylamaz gözlerle onlar baktıktan sonra yanıma geldi bana sıkıca sarıldı  işte o an olanlar oldu ağlayanlar kulübüne Ömür'de katıldı.

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin