DURMAK KELİMESİNİ UNUT!!

858 38 5
                                    

YENİ BÖLÜM GELDİ ARKADAŞLAR :)

OKUYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİMM:)
Bölüm +18 sahneler içermektedir bilginize🙇🙇😉

Ömür her şeyden bihaber kaderine razı olmuştu ama göz bandı yüzünden ne olacağını göremiyordu Kulağının yanında hissettiği nemli nefes ile iç organlarını bir titreme aldı ipleri daha çok çekiştirdi ama bu canının yanmasına aynı zamanda garip bir haz duymasına sebep oldu daha şimdiden dili damağı kurumuştu tam su istemek için ağzını açacakken dudaklarının üstünde ufak bir baskı ardından dudaklarından gırtlağına doğru bir sıvı aktı, bir kısmı da göğüslerine doğru akmıştı. Çağın bu hamlesi işleri de daha da karıştırmaktan başka bir işe yaramamıştı. Çağın bardaktan bir yudum daha beyaz şarap alıp aynı şekilde karısı ile paylaştığında Ömür'ü küçük bir öksürük krizi tutmuştu. Çağın bir sonraki durağı karısının sırtıydı. Sutyeni kolay bir şekilde açıp odanın bir köşesine atarken "Çağın gözlerimi aç en azından ya kaçak dövüşüyorsun bak." onun mızmızlanmasına aldırmadan komedinin üstünde duran dışı buğulanmış şarap şişesini eline alıp Ömür'ün çıplak göğüslerine sürttü Ömür kendinin ne kadar tutmak istese de çığlık atmaktan kurtulamadı "Çağın, burdan kurtulduğum zaman kork benden." bunları zevkten titrerken söylemişti.

Çağın onun söylenmelerini dikkatte almadı. Ömür seslere odaklanmaya çalışıyordu hamlelerini takip etmek zaten zordu. Baldırlarında hissettiği eller yüzünden irkilsede kendini tutmak zorunda kaldı taki ıslak öpücükler bacaklarının içlerinde can bulana dek, dudakları usul usul acımazsızca tehlikeli bölgeye çıkarken Ömür çırpınmaya başladı ama hain Işıkhan bacaklarını yatağa sabitlemişti bile "Dur! Çıkma! Dur!" ve durmadı. 

Ömür'ün kapalı gözlerinde yıldızlar uçuşmaya başladığında dili onun derinlerine girmişti bile artık Ömür'ü sabit tutmakta zorlandığı için serbest bıraktı. Kollarını sallamasından ne kadar deli olduğunu görebiliyordu ipleri çok sıkı bağlamadığı halde bileklerinin kızardığını görebiliyordu ama durmadı çünkü acısını alması gereken zamanlar vardı. Ömür büyük bir hazla geldiğinde Çağın dilinin kullanarak onu güzelce temizledi ve gözlerindeki bandı açtı.

Ömür ter içinde kalmıştı ve nefesini düzene sokmakta zorlanıyordu. Gözleri aydınlığa alıştığında tepesinde dikilen adama kızgın gözlerle baktı. Kurtulamayacağını bildiği halde daha çok çekti ipleri. "Sen sen ne yapıyorsun böyle çift kişilikli adam."

Çağın pis bir sırıtış ile başını yana eğdi iki parmağını aralık bırakıp "Belki biraz ama bu kişilik sadece sana özel. Şimdi ağzın çok laf önce onu icabına bakalım." dudaklarının üstüne kapandığında Ömür bütün aklından geçenleri yutmaya başladı. Ever ona kızıyordu ama yaşadıkları şu garip durum fena şekilde hoşuna gidiyordu artık. Birbirlerine çok aç oldukları apaçık ortaydı ve ertelemenin gereği yoktu o yüzden akışına daha doğrusu her şeyi Çağın'ın hünerli  parmaklarına bıraktı. O maharetli parmaklar girmeleri gerek yeri o kadar iyi biliyorlardı ki. Saniyeler sonra  Ömür kıvranmaya başlamıştı bile Çağın vücudunun her noktasını ıslak öpücükler ile işaretlerken artık dur kelimesini bile silmişti lügatından.

Çağın bir  ara kayboldu yine geri  geldiğinde elinde kırmızı bir tüy vardı. Ömür daha o ne? diyemeden bacaklarının arasında gezmeye başlamıştı o yaramaz tüy.  bu şekilde bile gelebilirdi az önce ki iki orgazmın ardından Çağın bütün bunları nereden nasıl öğrenmişti bilmiyordu ama en kısa zamanda kendisi de öğreneceğe benziyordu.

Tüy naif bir şekilde tam kadınlığında geziyordu ve Ömür kendini titremekten alıkoyamıyordu.
"Bende seninle ilgilensem ne güzel olurdu?" Masum bakışlar atarak belki onu yumuşatırım diye düşündü ama Çağın onun bacaklarını tutup ters çevirdi anında kalçasında bir şaplak hissetti ve çığlık attı. Kolları çarpraz halde kalmıştı. Belinde hissettiği güçlü onu 90 derece olacak şekilde kaldırdı
Ve o an kalçasına değen sertliği hissedip sesli bir şekilde yutkundu dudaklarını aralayıp "Dur" diyeceği sırada içine giren sertlik yüzünden bir çığlık daha attı.
"Sanırım dur kelimesi silindi kafandan hayatım " içinde sert bir şekilde gelip adama tek kelime edecek hali kalmamıştı bacakları pelteye dönmüş bir haldeydi. Çağın'ın elleri bir an göğüslerini okşamaya başladığında doruğa çıkmak üzereydi tekrardan sırtında ıslam öpücükler can bulmaya başladığında "Seni seviyorum adam, hatta artık bir tık fazla seviyorum. " Çağın amacına ulaşmış bir ifadeyle nefesini sırtına üfleyip " Sen şu hayatta uğruna yapmayacağım delilik olmayan kadınsın. " bunu söyledikten hemen sonra aynı anda doruğa ulaştılar. Çağın hemen kendine gelip önce ipleri çözdü sonra da neredeyse gözleri kapanmak üzere olan eşini kucağına alıp banyoya soktu. Kısacık duşun ardından yatağa dönüp birbirlerine sarılarak uykuya daldılar.

Akşam serinliği pencereden içeri süzülüp önce Ömür'ün ürpermesine sebep oldu yanındaki adama daha çok sokulup sıcaklığına sığındı.
"Bence artık kalkıp bu güzel gecenin altında yürümeliyiz." Ömür yatakta doğrulup güzel fikri sunan dudaklara bir öpücük kondurdu. "Güzel fikre bir ödül."

Hazırlanıp dışarı çıktıklarında ilk hissettikleri taze oksijen olmuştu ve tüm organlarına işlemesi için derin derin nefes aldılar. El ele gölün etrafında tur atarlarken ilk konuşan Çağın oldu " O kadar taze ve ferah bir yer ki. Buraya mi yerleşsek acaba hem çok doğal.  Gündüz birlikte at binmeliyiz." Ömür başını omzuna yaslayıp " Tüm söylediklerine evet diyorum." Ay ışığı tepelerinde onlara gülümserken bir süre daha yürüdüler. Otele dönerken Ömür " havuza inelim ve birlikte yüzelim.

Otele döndüklerinde hemen mayolarını giyip havuz bölümüne indiler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Otele döndüklerinde hemen mayolarını giyip havuz bölümüne indiler. Akşamın geç saatleri olduğu için havuz başı boştu bu ikisininde hoşuna gitti. Bornozlarını çıkarıp birlikte havuza atladılar. Bir süre bağımsız yüzselerde on dakika sonra havuzun dibinde alev aldılar ve öpüşmeye başladılar. Çağın onun hayallerinden birinin bu olduğunu biliyordu ki bu hayali ikinci kez gerçekleştiriyordu. Nefes almak için arada havuzun yüzeyine çıksalarda daha çok dibinde takılıyorlardı.

Havuzdan çıktıklarında kurulanırken Ömür hiç olmadığı kadar mutlu hissediyordu kendini. Mutluluktan çığlıklar atmak geliyordu içinden. Çağın onu kolunun altına alıp odalarına doğru götürürken karnından gelen sesler yüzünden ikisi de gülmeye başladı " Senin fantezilerin yüzünden aç kaldım." Karısının küçük ignelemesi karşısında onu omuzundan tutup iyice kendine çektikten sonra kulağına fısıldadı " Evet evet zaten kolların bağlıyken de aç olduğunu söylüyordun zaten."  Ömür anında onu kendinden uzağa ittirip " Ben odada yiyeceğim sen burda kal" dedikten sonra odaya girip kapıyı "Pat" diye kocasının yüzüne kapattı.
Çağın odaya arkasından girdiğinde duştan gelen su sesini duydu. " Bu kadın neden bu kadar inatçı anlamıyorum bir kere kabullense yaptığını günah olur." Ve aynı anda banyodan ses geldi  " Evet günah olur Işıktan." Başını umutsuzca sallayıp oda servisini arayıp akşam yemeği ve şarap sipariş etti.

Pencereye doğru yürürken oda da telefon sesi yankılanmaya başladı.  Ömür 'ün telefonu çalıyordu. Her ne kadar kızacağını bilse de  balayında kimin aradığını merak ederek gidip telefonu eline aldı ve ekrandaki bilinmeyen numaraya baktı.  Açma tuşuna dokunduğu anda kulağına gelen iğrenç ses yüzünden anında gerildi
" Işıkhan eşinin mükemmel bir kitap koleksiyonu var ama ne yazık ki hepsi kül oluyor."

Çağın banyo kapısına bakıp  Ömür 'ün gelip gelmediğini kontrol ederken konuştu  " Kimsin sen ve ne istiyorsun?"

"O avukat bozuntusu eski dosyalarına bakıp beni kolayca bulabilir ama siz uğraşmayın ben şimdiye kadar en çok kazandığı davaya baksın ve şu dakikadan sonra benden korkun çünkü ölüm sizin için çok yakında....

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin