SARHOŞLUK

2K 114 2
                                    

Söz verdiğim gibi yeni bölüm arkadaşlar.

Diğer bölüme verdiğiniz oylar için milyonlarca kez teşekkürler, sizden istediğim sadece güzel güzel yorumlar lütfen...

ÖMÜR'DEN

Görkem'in beni sağlam bir yere getireceğini zaten biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Şu an kapısından girdiğim bu mekan inanılmaz kışkırtıcı bir dekora sahipti ve insanlar çılğınlar gibi eğleniyordu.

Etrafımızda dönüp duran ışıklar göz kamaştırıcı şekilde barın iç kısmını hareketlendirmiş, duvarda bulunan beyaz delikli bir parça sayesinde farklı bir konsept ortaya çıkmış

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Etrafımızda dönüp duran ışıklar göz kamaştırıcı şekilde barın iç kısmını hareketlendirmiş, duvarda bulunan beyaz delikli bir parça sayesinde farklı bir konsept ortaya çıkmış. Görkem'in kolunu bırakmadan localardan birine doğru giderken eliyle birine işaret yaptı. Sesten beni duyamayacağını bildiğim için ağzımı açmadan arkasından yürürken birilerine çarpmamaya özen gösteriyordum çünkü kolumu korumam gerekiyordu. Nihayet locaya ulaştığımızda Görkem oturmam için yardım etti, oda yanıma oturduğunda kulağına eğilip "Arkadaşının mı burası?" diye sordum başını sallayarak onayladığında arkama yaslandım ama bu defa kulağıma eğilip konuşan o oldu "İlaçlarını ne zamandır almıyorsun?" cevap vermeden önce yutkundum cevap vermek yerine üç parmağımı havaya kaldırdım ve anında kaşlarını çattı.

"Cidden, içimden gelerek söylüyorum bak! Kaşıntın mı var kız... elimi kaldırıp kelimeyi yarıda kesmesini sağladım.

"O kelimeyi kullanmasan daha iyi, ayrıca sen gel ya da gelme ben bu gece içecektim sen sadece bana amacıma ulaşmam konusunda bir merdiven oldun."

"Daha kibar olmazdın gerçekten, biraz daha böyle devam et ben sana bu gece ne içiriyorum bak." parmaklarımla ağzıma fermuar çekme işareti yaptığım sırada masaya takım elbiseli oldukça yakışıklı biri geldi. Görkem hemen ayağa kalkıp gelen kişiye sarıldığında mekanın sahibi olduğunu tahmin ettim.

Görkem bir şey söyledikten sonra adam arkasını dönüp bir işaret yaptı ve müziğin sesi azalıverdi.  Ses azalsa bile kulaklarımda hala bir uğultu vardı.

"Ömür bu arkadaşım Erdem Saygın, bu mekanın ve şehirdeki bir kaç mekanın kurucusu, hatta senin Barkın'ın rakiplerinden biri." dediğinde gülümseyerek "Merhaba, tanıştığıma memnun oldum." sağ elimi uzatamadığım için sol elimi uzatmak zorunda kaldım.

"Memnun oldum ve geçmiş olsun." dedikten sonra yan taraftan geçen bir garsonu durdurup bir kaç talimat verdikten sonra Görkem'in yanına oturdu ve sohbet etmeye başladılar.

On dakika sonra üç garson tepsilerle masaya geldiklerinde mutluluğum tavan yaptı, tepsideki viski bardağına uzanıp aldığım gibi fondip yaptım ancak anında koruyucu meleğim "Yavaş!!!" diye uyarıda bulunduğu için yavaşlamak zorunda kaldım.

Ama saat ilerledikçe onu umursamadan içmeye başladım ve zil zurna sarhoş oldum.
Saat 1'e gelirken Görkem beni kolumdan sürükleyerek bardan çıkardı.
Ön koltuğa oturmama yardım ettikten sonra kemerini takarken çok sinirli olduğu yüzünden okunuyordu.

AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜWhere stories live. Discover now